Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX55U-6EB

This model is
available in:

Stil en emissievrij werken

In reactie op de toenemende vraag naar elektrische machines voor het werken op locaties met lage of geen emissies, presenteert Hitachi zijn nieuwe vijftons accugedreven graafmachine. De ZX55U-6EB is de eerste Hitachi-machine in zijn klasse en sluit aan op het succes van de achttons ZE85 elektrische graafmachine.

Emissievrij werken
Met de nieuwe ZX55U-6EB kunt u de hele dag doorwerken door de keuze tussen een lithium-ion-accu van 39 kWh of energievoorziening via een kabel. Hierbij kan de machine gewoon werken terwijl deze door een CEE 400VAC driefase-energiebron wordt opgeladen. De aansluiting van de kabel wordt tijdens het werken bewaakt door de achteruitkijkcamera voor extra veiligheid en gemoedsrust.

Comfortabel werken
Door het lagere geluidsniveau kan de machine op grote schaal in stedelijke gebieden worden ingezet met minimale geluidsoverlast voor omliggende woningen en bedrijven.

Ook het geluid in de cabine is lager. Samen met de, standaard, airco zorgt dit voor een aangename werkomgeving voor machinisten.

Lagere bedrijfskosten

Verheug u op lagere service- en onderhoudskosten en minimale stilstand met de nieuwe ZX55U-6EB. In vergelijking met een dieselmotor hebben elektrische machines minder slijtdelen die regelmatig moeten worden vervangen. Zonder het gebruik van motorolie is een periodieke servicebeurt om de 500 uur eenvoudigweg niet nodig.

Met minder onderdelen die service behoeven is er minder tijd nodig voor dagelijkse inspecties en heeft u meer tijd voor het werk dat moet worden gedaan.

Accugedreven graafmachines, zoals de ZX55U-6EB, blijken ook betrouwbaarder te zijn. Dit zorgt voor maximale inzetbaarheid en de ultieme gemoedsrust zodat uw projecten gegarandeerd succesvol en op tijd worden afgerond.

Specificaties

  • TypeZX55U-6EB
  • Motorvermogen (kW)33 kW
  • Bedrijfsgewicht (t)5.330 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0,14 m³
  • Max. graafdiepte (mm)3.830 mm
  • Graafkracht bak (kN)36,9 kN

Andere producten in Mini graafmachines

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier ZX55U-6EB

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden