Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZE85

ZE85

This model is
available in:

Modern draaien – bewezen prestaties

De Hitachi ZE85 heeft kracht, uithoudingsvermogen, werkt zonder uitstoot en past zich aan uw werkritme aan. De ZE85 is de toonaangevende, elektrische, graafmachine in zijn klasse. De minigraver combineert het beste van twee werelden: een hoogwaardige graafmachine – die gebruikers naar een elektrische toekomst leidt.

Of het nu om een (stedelijke) bouwplaats of binnenruimte is. De ZE85 in zijn element! Bij het inschrijven voor projecten, kunt u de machine gebruiken om te laten zien dat u investeert in de toekomst. U spaart namelijk niet alleen het milieu, maar vertrouwt daarnaast op efficiënt en economisch werken. Zonder compromissen, kunt u de machine gebruiken om uw bedrijf te elektrificeren.

Gemiddeld 5,5 uur met één acculading
Zonder stroomkabel werkt de ZE85 onvermoeibaar door, zelfs als je alle systemen gebruikt. Met volledig opgeladen lithium-ion accu, leert de ervaring dat u ongeveer 5,5 uur kunt werken zonder bij te hoeven laden. De werkpauze is voldoende om snel bij te laden. Dit kan heel gemakkelijk via de standaard CCS2-stekker met maximaal 150 kW bij 217 A. Hiermee laadt je de accu van 0 naar 100% in slechts 45 minuten.

Als je maar 30 minuten hebt om op te laden, kun je ongeveer bijladen tot 80%. Hierdoor blijft de ZE85 draaien totdat de dienst eindigt. Laad de machine daarna ‘s nachts op om ervoor te zorgen dat deze de volgende ochtend weer klaar is voor gebruik. De ZE85 past zich dus perfect aan uw werkritme en is dan ook altijd klaar om te presteren wanneer het nodig is.

Extra capaciteit

Wilt u nog langer met ZE85 werken? Dat kan met het uitbreiden van het modulaire accupakket.  Standaard is de machine voorzien van 3 accu’s van 33 kW/h. Met een vierde accu verlengt u de werktijd van de machine aanzienlijk.

Opladen en werken tegelijk
Mocht het nodig zijn dan is het zelfs mogelijk om te werken en laden tegelijk. Gewoonlijk is op een bouwplaats een 400V / 32A stroomvoorziening beschikbaar. De ZE85 is voorbereid om op een accu of kabel te werken of automatisch te schakelen tussen de deze twee energiebronnen. Wanneer op de bouwplaats meer machines tegelijkertijd energie uit een stopcontact putten, kan dat tot een instabiele stroomvoorziening leiden. De ZE85-machine is daar tegen beveiligd. De ingebouwde oplader heeft maximaal 44 kW (63 A) laadvermogen. Bij de 100 kWh-batterij bedraagt de oplaadtijd 105 minuten.

Lange levensduur
Een viertal ventilatoren houdt de batterijmodules warm als het koud is en koelt ze af als het warm is of ze een voor een langdurig gewerkt hebben. Dit zorgt voor een hoge beschikbaarheid en efficiëntie en een lange accuduur.

Specificaties

  • TypeZE85
  • Motorvermogen (kW)40 kW
  • Bedrijfsgewicht (t)8.750 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.28 m3
  • Max. graafdiepte (mm)4.610 mm

Andere producten in Medium graafmachines

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier ZE85

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden