Hitachi Construction Machinery

Nederland

Training Het Nieuwe Draaien

De tijd dat er alleen naar de productie van machinist en machine gekeken werd en wie de goedkoopste is, zijn zo langzamerhand definitief verleden tijd.

Met zijn allen zijn we bewust dat we onze werkzaamheden met minder milieubelasting moeten doen voor onze eigen leefbaarheid en de generaties na ons. Opdrachtgevers kijken ook naar het milieubewust ondernemen van de opdrachtnemer en nemen dit in hun selectie mee.

Buiten strengere emissienormen die aan machines worden gesteld, wordt ook van de gebruiker van de machine verwacht dat hij er alles aan doet om zo milieuvriendelijk zijn werkzaamheden te doen. Om dit te bekrachtigen heeft de bouwbranche in het voorjaar 2016 een convenant met elkaar afgesloten om tot een CO2 reductie te komen van 10% in 2020. Dit moet tot stand komen door een bijdrage van de opdrachtgever, gebruiker, machinebouwer en brandstofleverancier, de branchevereniging en de overheid.

Zie voor meer informatie over dit convenant
http://www.greendeals.nl/wp-content/uploads/2016/05/GD203-dealtekst-Het-Nieuwe-Draaien.pdf
en de website van
GreenDeal Het Nieuwe Draaien.

De ontwikkeling van nieuwe technieken in de Hitachi grondverzetmachines staat niet stil.
Machines worden steeds comfortabeler, sneller, sterker en moeten aan strengere milieueisen voldoen. Dit alles wordt gerealiseerd met steeds complexer wordende technieken. De effecten en betrouwbaarheid van deze technieken zijn erg gevoelig voor de wijze waarop ze gebruikt worden.
Om het maximale rendement uit deze technieken te kunnen halen is het belangrijk dat de machinist op de hoogte is van deze technieken.

Training Het Nieuwe Draaien

Hitachi als machinebouwer biedt daarom trainingen aan die helpen u als gebruiker de ins en outs van de machine te leren kennen en om zuiniger te leren draaien. Deze training Het Nieuwe Draaien is gecertificeerd en erkend als verbetermiddel om minder CO2 te produceren tijdens het gebruik van uw machine.

Voor ieder certificaat van een machinist van uw bedrijf krijgt u daarom punten, waardoor u kunt stijgen op de CO2-prestatieladder.

Bij onze fabriek in Amsterdam kan Hitachi u en/ of uw machinist de training Het Nieuwe Draaien in een prachtige ambiance bieden en u een onvergetelijke dag bezorgen waarbij theorie en praktijk in een leuke dag worden gecombineerd.  Met als klapstuk een rondleiding door de fabriek, waar u zelf kunt zien hoe Hitachi graafmachines en wielladers worden geproduceerd.

De training kost € 65,00 voor de gehele dag, inclusief lunch en natuurlijk het Certificaat Het Nieuwe Draaien.

Voor bedrijven die in één keer een hele groep willen laten trainen, kunnen we ook op locatie trainingen verzorgen.

Neem voor meer informatie en vragen contact op met:
Danny van Hevele, tel 06-29 58 72 39 / danny.van.hevele@hitachicm.eu
Roelof Reurink, tel 06-54 32 72 73 / roelof.reurink@hitachicm.eu

Uiteraard kan uw vertegenwoordiger u hier ook het nodige over vertellen.
Of bel met ons kantoor voor meer informatie: 0162-484 310.

Aanmelding kan ook direct via onderstaand formulier

Aanmelding Training Het Nieuwe Draaien

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden