Hitachi Construction Machinery

Nederland

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Als klant van Hitachi kunt u rekenen op professionele onderhoudstechnici om de beste service na verkoop te bieden. Met volledige en regelmatige technische training van HCME heeft elke Hitachi-technicus toegang tot alle nieuwste technische informatie die beschikbaar is in de Hitachi-organisatie. Ze kunnen deze kennis vervolgens toepassen om ervoor te zorgen dat u het meeste haalt uit uw Hitachi-machine, waardoor de productiviteit wordt geoptimaliseerd en stilstand tot het minimum wordt beperkt.

Wat zeggen onze klanten over onze technische ondersteuning? Ontdek hieronder.

Galerij

"DE TECHNICI HEBBEN ALTIJD EEN HOOG NIVEAU VAN KENNIS."

“De technici hebben altijd een hoog kennisniveau dat vereist is om Hitachi-graafmachines te onderhouden. We weten dat de fabrikant achter de service van onze dealer staat en we vertrouwen erop dat we op deze manier het volledige voordeel van de geavanceerde technologie zullen genieten. “

Werner Ohlrogge, Managing Director bij Heidemann Abbruch GmbH

"TECHNISCHE ONDERSTEUNING IS ZEER BELANGRIJK VOOR ONZE ZAKEN."

“Technische ondersteuning is erg belangrijk voor ons bedrijf. Onze dealer bevindt zich in de buurt en we hebben een zeer goede ervaring met hen gehad. We hebben een korte responstijd nodig omdat downtime voor ons een groot probleem is. Daarom hebben we een betrouwbare machine nodig. ”

Yves-Pierre Mathieux, Carrières de Cusy

Neem contact met on op

Contactformulier

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden