Hitachi Construction Machinery

Nederland

HITACHI SUPPORT CHAIN

Hitachi Support Chain is een reeks essentiële after-sales-services die zijn ontwikkeld om uw investering in Hitachi-bouwmachines te beschermen. Door gebruik te maken van deze services kunt u de total cost of ownership verlagen, door de productiviteit te optimaliseren, de downtime te minimaliseren, de bedrijfskosten te verlagen en hoge verkoopwaarden te garanderen. Bovenal biedt Hitachi Support Chain gemoedsrust dat uw Hitachi-bouwmachines betrouwbaar presteren op het hoogste niveau.

Geleverd via ons Europese dealernetwerk, omvat Support Chain:

  • Wereldwijde e-service;
  • Technische hulp;
  • HELP (Hitachi Extended Life-programma) en servicecontracten;
  • en Hitachi-onderdelen.

Galerij

GLOBAL E-SERVICE

Met Global e-Service kunnen u en uw plaatselijke dealer de betrouwbare prestaties van uw Hitachi-apparatuur online volgen. Operationele gegevens, waaronder werkuren, drukken, temperaturen en vrachten, evenals brandstofniveaus en verbruiksgetallen, worden dagelijks via GPRS of satelliet naar uw hoofdserver gestuurd die door Hitachi wordt beheerd. Het is dan verwerkt en beschikbaar voor u om te bekijken op de Global e-Service-website.

Lees meer over wat onze klanten te zeggen hebben over Global e-Service.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Als klant van Hitachi kunt u rekenen op professionele onderhoudstechnici om de beste service na verkoop te bieden. Met volledige en regelmatige technische training van HCME heeft elke Hitachi-technicus toegang tot alle nieuwste technische informatie die beschikbaar is in de Hitachi-organisatie. Ze kunnen deze kennis vervolgens toepassen om ervoor te zorgen dat u het meeste haalt uit uw Hitachi-machine, waardoor de productiviteit wordt geoptimaliseerd en stilstand tot het minimum wordt beperkt.

Ontdek wat onze klanten zeggen over onze technische ondersteuning.

HELP EN SERVICE CONTRACTEN

Als uw apparatuur in zware werkomstandigheden werkt en extra bescherming nodig heeft voor een volledige fabrieksgarantie, of als u de reparatiekosten van de apparatuur wilt minimaliseren, kunt u profiteren van een unieke verlengde garantie, HELP (Hitachi Extended Life-programma) of uitgebreide servicecontracten van uw Hitachi dealer. Hiermee kunt u de uitvaltijd verminderen en hogere verkoopwaarden van uw Hitachi-apparatuur garanderen.

Lees meer over de ervaringen van onze klanten met HELP- en servicecontracten.

HITACHI GENUINE PARTS

Het gebruik van originele Hitachi-onderdelen kan de prestaties van uw machine optimaliseren en gemoedsrust bieden door de bijbehorende risico’s van het gebruik van namaakonderdelen te voorkomen. Gebouwd en getest volgens dezelfde hoge normen als alle Hitachi-bouwmachines, ze zorgen ervoor dat uw machine langer kan werken, met lagere bedrijfskosten.

U kunt kiezen uit een reeks onderdelen om aan uw vereisten te voldoen: originele Hitachi-onderdelen; Hitachi 2Genuine Parts (voor oudere machines); Hitachi gereviseerde componenten; en Hitachi Performance Parts.

Lees meer over de voordelen van het gebruik van Hitachi Genuine Parts van onze klanten.

Neem contact met ons op

Contactformulier

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden