Service

De serviceorganisatie kan onderhoudsbeurten uitvoeren, reparaties, schadeherstel en indien gewenst de machine aanpassen voor het gebruik van speciale toebehoren op uw machine. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om te zorgen dat men de technieken van alle producten goed kent en bij blijft in de nieuwste toegepaste technieken.

Onze serviceorganisatie werkt zowel met monteurs die op lokatie kunnen komen of vanuit servicevestigingen. Door het hele land hebben wij monteurs werken waarmee we snel op iedere gewenste lokatie in het land kunnen komen. Deze monteurs hebben een servicebus die voorzien is van divers gereedschap en onderdelen om vele reparaties/ storingen direct te kunnen oplossen. Eveneens kunnen deze monteurs terplekke servicereparaties uitvoeren.Wanneer de werkzaamheden op lokatie niet meer uitvoerbaar zijn, dan zijn er servicevestigingen in Nederland waar de machine naar toegebracht kan worden. In deze vestigingen zijn diverse faciliteiten aanwezig om vrijwel alle werkzaamheden te kunnen doen.

De service van machines boven de 10 ton wordt uitgevoerd door onszelf. Voor servicewerkzaamheden aan machines onder de 10 ton kunt u contact opnemen met onze dealers (behalve voor de regio’s Noord-Holland en Limburg, hiervoor verloopt de service voor deze machines via HCME). Dealers Pellen, Pladdet en Timmerman verlenen ook service aan de machines boven 10 ton. Voor contactinformatie, klik hier.

Hitachi_SupportChain-Photo16_hi-378x252

Technische ondersteuning

Voor service aangelegenheden en technische ondersteuning kunt u terecht bij onze vestigingen in Oosterhout en Hoogeveen

Hitachi-Undercarriage_hi2-378x252

Rijwerkrevisie

Voor de levensduur van de Hitachi machines is het belangrijk regelmatig naar het rijwerk te kijken. Hitachi kan u hierin ondersteunen.

Hitachi-Servicemonteur-378x252

Servicecontracten

Onder de naam Premium Support biedt Hitachi drie servicecontracten aan. Zo krijgt u een concrete oplossing voor een gedeeltelijke of volledige ontzorging van uw onderhoud die het best bij uw situatie en machine past.

Hitachi_Technical_Support_Photo3_hi-378x252

Hitachi Global e-Service

Hitachi Global E-service is een speciale webtoepassing ontwikkeld door Hitachi om het toezicht op en gebruik van uw Hitachi te optimaliseren.

Hitachi_SupportChain_Photo10_hi-378x252

Garantie

Alle nieuwe Hitachi machines worden standaard aangeboden met onze Powertrain Garantie. Daarnaast biedt Hitachi nog diverse garantieprogramma’s.

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden