Hitachi Construction Machinery

Nederland

Rijwerkrevisie

Gratis rijwerkinspectie
Onze servicevertegenwoordiger inspecteert de staat van uw rijwerk (en meer indien gewenst) op de werkplek, zonder dat daar voor u kosten aan zijn verbonden.
Op basis van zijn bevindingen wordt een advies opgesteld, waarin vermeld staat welke onderhoudswerkzaamheden aan uw machine moeten worden uitgevoerd, welke rijwerkonderdelen vernieuwd moeten worden, maar ook welke onderdelen nog langer meekunnen.

Gespecialiseerd personeel
In onze revisiewerkplaats te Oosterhout werken de specialisten op rupsgebied, door Hitachi geschoold en getraind, voor het vervangen van rijwerken en alle voorkomende werkzaamheden. Daar kunt u dan ook rekenen op professionele support van de marktleider in rupsgraafmachines in Nederland.

Alleen de beste vervangingsonderdelen
Voor de eerste montage gebruikt Hitachi alleen maar de beste kwaliteit kettingen en bijbehorende onderdelen. Dit geldt ook voor de After Sales-markt: alleen het beste materiaal wordt toegepast. Met vet gevulde pennen, sealed for life, oliegevulde rollen, alles volgens Hitachi specificatie en in Europa gefabriceerd van het beste Europese staal!

Vervanging in combinatie met onderhoud
Kies er ook voor om het rijwerk van uw machine te laten controleren resp. reviseren in combinatie met het periodieke groot onderhoud, op het moment waarop u dat uitkomt. Als de machine toch al in onze werkplaats staat, laat dan meteen een inspectie of keuring uitvoeren. Zo blijft u op de hoogte van de inzetbaarheid van uw kostbare machine en kunt u stilstand tijdens het werk tot een minimum beperken.
Mochten onderdelen aan vervanging toe blijken te zijn, is dat over het algemeen geen enkel probleem. Wij hebben alle gangbare maten kettingen, sprockets en rollen in de regel op voorraad. Alleen voor rupsplaten geldt een levertijd.

Graag informeren wij u, geheel vrijblijvend, over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Hiervoor kunt u contact opnemen met:

Voor Oost-Nederland

Roelof Reurink
T: 06 – 54 32 72 73
E: roelof.reurink@hcme.com

Voor de rest van Nederland

Rowan Keuren
T: 06 – 55 15 69 31
E: rowan.keuren@hitachicm.eu

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden