Hitachi Construction Machinery

Nederland

Ground Control Magazine / iGround Control

De producten van Hitachi staan bekend om de goede bediening, ultiem comfort en veiligheid en lagere verbruikskosten. De GROTE naam in grondverzetmaterieel brengt haar eigen gratis magazine uit, die u niet mag missen!

Twee maal per jaar brengt Hitachi het blad Ground Control uit in 6 verschillende talen vol met het allerlei informatie over Hitachi machines, dealers en eindgebruikers in binnen- en buitenland. Ground Control heeft meer dan 100 000 abonnees, waarmee het een van de grootste uitgaves van de internationale contructiemagazines is.

U kunt dit blad nu online lezen of u kunt zich via onderstaand formulier aanmelden om dit blad gratis thuisgestuurd te krijgen.

 

iGROUND CONTROL 
Lees nu ook iGround Control, het interactieve online tijdschrift van Hitachi, dat ook twee maal per jaar verschijnt.

iGround Control bevat dynamische filmpjes en sensationele foto’s van machines, klanten en beurzen van Hitachi, en ook werklocaties overal ter wereld, te downloaden content en interactieve animaties.

U kunt dit online tijdschrift direct lezen of vul onderstaand formulier in en u wordt op de mailing lijst geplaatst voor zowel Ground Control (die u opgestuurd krijgt) en de online iGround Control.

iGround Control

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden