Ruildelen

Hitachi ruildelen (Reman onderdelen) kunnen u helpen om de kosten en stilstand van de machine te verlagen. Wanneer u een Reman onderdeel kiest en het oude component retourneert, zal dit u geld besparen. En de enige stilstand is de tijd die nodig is om het gereviseerde onderdeel te installeren.
Reman onderdelen zijn de meest kosteneffectieve oplossing voor de optimale prestaties van uw Hitachi-machines op de lange termijn.

Dezelfde kwaliteit als een nieuw onderdeel
Reman onderdelen voldoen aan dezelfde toetsingscriteria als nieuwe onderdelen. Hitachi Reman maakt alleen gebruik van originele Hitachi onderdelen. Bovendien zullen de onderdelen worden gereviseerd om aan de eisen van de laatste fabrikantspecificaties te voldoen.

Dezelfde garantie als een nieuwe component
Net als bij een nieuwe onderdeel, hebben Hitachi Reman onderdelen twaalf maanden garantie.

Minimale stilstand van de machine
Het is niet nodig om te wachten op reparatie van de onderdelen en montage is net zo snel als dat van een nieuw onderdeel. Hitachi Reman onderdelen worden aangepast en ingesteld op Hitachi-machines, zodat er geen verdere instellingen of aanpassingen nodig zijn. 

Verminderde impact op het milieu
Het Hitachi Reman onderdelen programma is een recyclingprogramma bedoeld om afval te verminderen en het minimaliseren van de behoefte aan grondstoffen. We streven naar duurzame oplossingen om onze milieu-impact te verminderen, als gevolg daarvan besparen we grondstoffen en minimaliseren we de schade toegebracht aan het milieu.

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden