Compacte Zeeuwse binnendraaier ZX135US-6 voor Simon Smits uit Baarland

Hitachi dealer Pladdet leverde op een vroege vrijdagmorgen, in een werkelijk vergeten Bevelandse polder, een prachtige nieuwe HITACHI ZX135US-6 af voor Simon Smits uit Baarland. Eerder schafte Smits al een jong gebruikte HITACHI ZX135US-1 aan. Deze machine bevalt zo goed, dat hij besloot er nog een machine bij te kopen.

De nieuwe HITACHI ZX135US-6 2P, is voorzien van de Isuzu dieselmotor, die mede door toevoeging van AdBlue voldoet aan de Tier IV emissie-eisen. Het nieuwste HIOS- IV hydraulisch systeem, zorgt voor een bijzonder prettige en vlotte bediening van de hydraulische functies.

De machine voor Smits is een multifunctionele machine. De combinatie van hydraulische verstelarm en de knikarm van 3000mm maken hem breed inzetbaar. Daarnaast is de machine voorzien van brede rupsplaten die de gronddruk tot een minimum beperkt, wat met name  bij waterschapswerkzaamheden een belangrijke rol speelt.
Simon investeerde verder in een Groeneveld automatisch vetsmeersysteem, maaifunctie en een compleet Trimble 3D GPS systeem.

Pladdet bedankt Simon Smits voor het opnieuw gestelde vertrouwen en wenst hem veel succes met deze nieuwe investering.

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden