Hitachi Construction Machinery

Nederland

Zuidema Groep uit Hoogeveen vervangt oude ZX250LC-1 voor nieuwe ZX250LC-6

hitachi_zuidema_hoogeveen_3

Zuidema Groep uit Hoogeveen heeft naar vele betrouwbare en productieve jaren afscheid genomen van hun Hitachi ZX250LC-1. In al die jaren heeft machinist Henk Zuidema met volle tevredenheid gedraaid met deze machine. Bij de keuze voor een nieuwe machine heeft Henk nog wel even verder gekeken dan Hitachi, maar kwam toch al gauw weer terug bij zijn bekende en betrouwbare merk. Dit wordt voor Henk dan ook zijn 4de Hitachi in vele jaren en door zijn bijna pensioengerechtigde leeftijd ook waarschijnlijk zijn laatste. De al standaard zeer uitgebreide ZX250LC-6 met het bekende Hitachi Trias II systeem in combinatie met de sterke Isuzu Tier 4 final motor is verder nog helemaal naar wens van de klant opgebouwd en aangepast met onder andere de volgende extra’s: treeplank, LED verlichting, carkit, 27 MC, cabinebeplating,complete cabine-overdruk, bak-/voetomschakeling, extra opbergkist, kettingkist tussen de rupsen, extra camera op lepelsteel en centrale smering. Daarnaast is de machine gespoten in de bekende kleuren van de Zuidema Groep met een afwerking in blanke lak.

De Zuidema Groep is nog een echt familiebedrijf, die zich in verschillende disciplines bezig houdt op gebied van infra, handel en transport en recycling. In de infra zijn ze zeer bekend met weg-/waterbouw, sloopwerken, grondverzet en bodemsanering. Recycling wordt er gedaan op verschillende locaties in Hoogeveen en Emmen. Producten die hier worden verwerkt zijn onder andere puin-, bouw- en sloopafval, A-B-C hout en groenafval. Daarnaast worden erop verschillende locaties grondstoffen gedistribueerd naar eindgebruikers. Voorbeelden hiervan zijn zand, grond, verschillende granulaten, compost en houtchips. Dit alles wordt voornamelijk gedaan met een modern en eigen materieelpark.

Wij danken Zuidema Groep voor het vertrouwen en wensen in het bijzonder Henk Zuidema vele fijne draaiuren toe op deze prachtige Hitachi!

Voor meer info: www.zuidema-groep.nl

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden