Zandee Kloetinge investeert in twee nieuwe HITACHI mobiele graafmachines

Met de levering van een nieuwe HITACHI ZX190W-6 2P heeft Zandee Kloetinge de tweede mobiele Hitachi in gebruik genomen. Eerder leverde Hitachi dealer Pladdet al een nieuwe HITACHI ZX170W-6 2P af.

De Hitachi mobiele graafmachines ZX170W en ZX190W hebben technisch veel overeenkomsten. De HITACHI ZX190W-6 heeft de identieke aandrijving als de ZX170W-6, echter door de toepassing van zwaardere cilinders en gieken en een zwaarder contragewicht heeft de ZX190W meer graafkrachten op de bak en meer hefvermogen. Dit komt vooral van pas bij gebruik van de Westtech Woodcracker en de 8500 mm brede maaibak, hoewel het gebruik van deze twee uitrustingstukken ook goed mogelijk is met de HITACHI ZX170W-6.

Door toepassing van een DOC en een SCR (AdBlue) installatie voldoen beide Hitachi mobiele graafmachines aan de Tier4-Final emissie-eis. Het HIOS IV hydraulisch systeem staat garant voor superieur bedieningscomfort en optimaal hydraulisch rendement wat een gunstig brandstofgebruik tot gevolg heeft

Om beide machine voor alle diverse werkzaamheden in te kunnen zetten zijn ze beide voorzien van de brede Nokian 700/45×22,5 banden, sloop-sorteerfunctie, maai-installatie, en een speciale functie voor de stobbenfrees. Tevens zijn beide machines geschikt voor het werken met de Westtech Woodcracker.

Pladdet monteerde tevens volledige stalen spatborden aan de achterzijde, LED werkverlichting, en een dansonderdrukking op de hefcilinders voor optimaal rijcomfort, en leverde de machines uiteraard af met snelwissels en bakken uit eigen fabriek.

Pladdet en Hitachi bedanken Zandee voor het vertrouwen, en wensen hen veel succes met de nieuwe machines!

Voor meer informatie: www.zandeekloetinge.nl

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden