Hitachi Construction Machinery

Nederland

Vos Zand en Grind kiest voor Hitachi ZX350LC-6

In 2017 heeft Vos Zand en Grind uit Ellertshaar haar eerste Hitachi in gebruik genomen, dit was een jonggebruikte wiellader ZW150PL-5. Door de goede ervaringen met deze machine heeft Vos besloten om haar 30 tons graafmachine te vervangen voor de sterke 36 tons Hitachi ZX350LC-6.

Nadat in korte tijd de vetsmering, connector, cycloonfilter, treeplank en 27Mc waren gemonteerd kon de machine al snel richting Ellertshaar. Waar deze machine voornamelijk zal worden gebruikt voor het ontgraven en bijhouden van de structuur van de zandwinning. Daarnaast zal hij in drukke tijden worden ingezet voor het laden van vrachtauto’s.

Vos Zand en Grind houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met de productie van zand en grind. Door het continu vernieuwen en verbeteren van het proces kunnen ze meer dan 25 verschillende soorten zand en grind leveren vanuit de eigen zandwinning. Deze producten leveren ze aan de industrie, aannemerij maar ook aan particulieren.

Wij danken Vos Zand en Grind voor wederom het vertrouwen in Hitachi en wenst hen veel draaiplezier met deze krachtpatser!

Voor meer informatie: www.zandkorrel.nl

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden