Hitachi Construction Machinery

Nederland

Twee nieuwe Hitachi machines voor fa C. van Eijk

Bij fa. C. van Eijk uit Leiden zijn in februari twee nieuwe Hitachi’s afgeleverd door onze vertegenwoordiger Kees van Vliet. En wel een nieuwe Hitachi ZX48U-5 minigraver en een Hitachi ZX210LC-6 rupsgraafmachine.

De ZX48U-5 is af fabriek al compleet met slangbreuk en rotatie. Verder is de machine met de nodige bakken geleverd en natuurlijk in de bedrijfskleuren van fa. Van Eijk gespoten.

De ZX210LC-6 is eveneens af fabriek al heel compleet. Deze machine is daarnaast nog voorzien van een loopbordes, overdruk, centrale smering, LED lampen en natuurlijk eveneens in de mooie rood/wit/gele bedrijfskleur gespoten.

De machinisten waren erg blij met hun nieuwe aanwinst en zijn er volop mee aan de slag.

Het familiebedrijf Van Eijk Sloopwerken BV is in 1964 opgericht. Het bedrijf specialiseert zich tegenwoordig in grond-, weg- en waterbouwkundige projecten.

Ze zijn specialist op het gebied van binnenstedelijke bouw, woonrijp maken van (nieuw)bouwlocaties, rioolreconstructies, bodemsaneringen en hieraan gerelateerde werkzaamheden

Ondanks de groei is Van Eijk Leiden nog steeds een warm familiebedrijf. Van kleine tot grote meerjarige projecten, de aanpak is altijd gebaseerd op professionaliteit en ontzorgen van de opdrachtgevers. De korte communicatielijnen, heldere verantwoordelijkheden en oplossingsgerichte werkwijze worden gewaardeerd. “We zeggen in nooit nee tegen een opdrachtgever.” Niet voor niets is het credo van het bedrijf : “Grondig werk, duurzaam resultaat!“

https://vaneijkleiden.nl/

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden