Hitachi Construction Machinery

Nederland

HCME en BNP Paribas Leasing Solutions kondigen strategische samenwerking aan

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) kondigde vandaag een strategisch partnerschap aan met BNP Paribas Leasing Solutions voor de levering van financieringsoplossingen voor zijn bouwmachines.

Volgens de overeenkomst wordt BNP Paribas Leasing Solutions de voorkeursaanbieder van financiële oplossingen voor het dealernetwerk van HCME in meerdere Europese landen. HCME-dealers kunnen klanten toegang bieden tot een scala aan flexibele financieringsopties onder de merknaam Zaxis Finance, waardoor men concurrerend kan blijven en duurzaam kan groeien. Het financieringsaanbod is  beschikbaar voor de aanschaf van alle nieuwe en gebruikte graafmachines en wielladers.

“Toegang tot de financiering van machines is essentieel om de voortdurende ontwikkeling van de Europese bouwsector te ondersteunen”, zegt Takaharu Ikeda, president van HCME. “We zijn verheugd om samen te werken met BNP Paribas Leasing Solutions, zodat onze dealers onze klanten snelle, efficiënte en op maat gemaakte diensten kunnen blijven leveren die aansluiten bij hun unieke kapitaalinvesteringsbehoeften.”

In een reactie op de samenwerking zei Isabelle Loc, CEO van BNP Paribas Leasing Solutions: “Als Europese leider op het gebied van activafinanciering zijn we een vertrouwde financieringspartner voor enkele van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten in diverse sectoren, waaronder de bouw. We zijn verheugd dat we deze overeenkomst met het HCME-team hebben ondertekend en kijken er nu naar uit om onze capaciteit te benutten om uitzonderlijke waarde te creëren voor HCME en haar dealernetwerk, niet alleen op het gebied van financiering, maar ook op het gebied van de expertise en de bredere sectorkennis waarover we beschikken binnen BNP Paribas.”

Zaxis Finance

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden