Hitachi breidt productaanbod uit met nieuwe compacte mobiele graafmachine

Als reactie op de groeiende vraag naar veelzijdige machines voor werkzaamheden bij weinig manoeuvreerruimte heeft Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) haar kleinste mobiele graafmachine gelanceerd, de ZX95W-7. Deze compacte, wendbare machine is met zijn indrukwekkende hefvermogen een ideale oplossing voor bouwterreinen in de stad. Zoals alle Hitachi Zaxis-7 mobiele graafmachines is deze nieuwste toevoeging aan de serie speciaal ontworpen om eigenaren en machinisten de controle te geven over hun winstgevendheid, comfort, veiligheid en inzetbaarheid.

Vergroot de winstgevendheid
Eigenaars kunnen de winstgevendheid vergroten door te werken aan een breder scala aan projecten, waaronder wegen- en woningbouw, algemene bouwwerkzaamheden en aanleg van nutsvoorzieningen. Dankzij het compacte formaat en de kleine draaicirkel kan de machine efficiënt en veilig worden ingezet op plekken met weinig ruimte. In het bijzonder in de nabijheid van voetgangers en weggebruikers. De toevoeging van de tweedelige giek maakt de machine, in combinatie met de zwaaiarm, perfect voor ieder werkterrein.

De ZX95W-7 is buitengewoon goed te manoeuvreren dankzij de vierwielbesturing en biedt een uitstekend hefvermogen om zeer productief te kunnen werken. De veelzijdigheid wordt nog verder vergroot door het gebruik van een tiltrotator en S-type snelwissel voor werktuigen.

Meer comfort en veiligheid
De cabine is voor machinisten een perfecte werkomgeving aangezien deze bijzonder ruim is en ultiem comfort en kwaliteit biedt. De bediening is comfortabel dankzij de intuïtieve bedieningsinrichting die binnen handbereik ligt en het kleine stuur. De cabine biedt een beter zicht over het bouwterrein, zodat machinist en machine beter beschermd zijn tegen potentiële gevaren. Het zicht wordt nog verder verbeterd door de achteruitkijkcamera.

Stabiliteit wordt geboden doordat het blad zich aan de achterkant van de onderwagen bevindt. Dit kan nog extra worden versterkt met de optionele, onafhankelijk van elkaar werkende, stempels aan de linker- en rechterkant.

Hoge inzetbaarheid
De betrouwbare prestaties van de ZX95W-7, die is gebouwd om lang mee te gaan, vergroten de inzetbaarheid. Doordat het motorblok goed toegankelijk is, kunnen controles en inspecties snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. Elk detail is van topkwaliteit: de machine is standaard voorzien van airconditioning, een verwarmde stoel met luchtvering en een elektrische brandstofpomp. Stilstand wordt geminimaliseerd doordat onderhoud en reiniging prioriteit krijgen met voorzieningen zoals de spatborden die de bovenwagen tegen vuil beschermen.

Tal van opties beschikbaar
Het ontwerp van de ZX95W-7 combineert wendbaarheid en bestuurbaarheid in kleine ruimtes met extra veelzijdigheid op het werkterrein. Daarnaast zijn er tal van opties beschikbaar die ervoor zorgen dat aannemers de machine aan kunnen passen aan de vereisten van hun werkterrein.

Hierbij valt te denken aan de keuze tussen enkele of dubbele banden, hondengang, automatisch smeersysteem, additioneel contragewicht en extra leidingen voor diverse aanbouwdelen. Voor meer zichtbaarheid is de cabine aan de voor- en achterzijde uit te rusten met extra werklampen. Daarnaast is het mogelijk om het aantal camera’s uit te breiden met twee zijcamera’s.

Kijk hier voor mee informatie over de machine: klik hier

Mobiele graafmachine Hitachi ZX95W-7
mobiele graafmachine veiligheid
mobiele graafmachines
Goed zicht met de mobiele graafmachine van Hitachi
mobiele graafmachine interieur

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden