Nieuwe Hitachi ZX160LC-5 voor Kennes uit Strijbeek 14 feb, 2017

Firma Kennes uit Strijbeek heeft eind december 2016 een nieuwe Hitachi ZX160LC-5 in ontvangst genomen.

De 16 tons machine is standaard voorzien van de bekende enkel/dubbelwerkende extra functie en de proportionele draaikopfunctie met extra lekleiding.
Naast de standaard slangbreukventielen op arm- en boomcilinders is de bakcilinder ook voorzien van een slangbreukventiel.

Verder heeft de machine een hydraulische wigfunctie, een maaifunctie van 50 ltr met flowregeling., een omschakeling tussen de bakcilinder en het voetpedaal voor de extra functie, een omschakeling tussen maaien en een verlengarm.
Het leidingwerk op de arm eindigt allemaal met lasblokken, en daarnaast is er een aftakking van de extra functie.

Op de arm is verder een hijsooglat gemonteerd en zijn de smeerpunten gecentraliseerd.
De werkverlichting op de machine is uitgevoerd in LED lampen op het front en cabine.
De comfortabele cabine is verder voorzien extra omvormer 24/12Volt en van een mobilofoon en een carkit. Ook de originele Hitachi vloermat mag daarin natuurlijk niet ontbreken.

V.O.F. Kennes is een agrarisch en cultuurtechnisch loon- en grondwerkbedrijf.
Het bedrijf heeft 2 vestigingen, gevestigd te Strijbeek en Bavel. Het bedrijf is opgericht in 1934 door de grootouders die naast hun tuinbouwbedrijf een loonbedrijf zijn gestart. Hun voornaamste werkzaamheden waren het maaien en dorsen van graan.
Cultuurtechnisch loon- en grondwerkbedrijf Kennes is u graag van dienst voor aanleg, onderhoud en renovatie van groenprojecten. Dit kan variëren van tuinen van particulieren tot buitenruimten van bedrijven. Ook het maaien van bermen, sloten en watergangen is mogelijk.

Voor meer informatie:  www.kennes.nl

1 Modellen om te vergelijken

close

Download formulier

Download direct