Hitachi Construction Machinery

Nederland

Nieuwe Hitachi ZX145W-6 voor Weng Group

Op een van de eerste sneeuwdagen van dit jaar heeft Weng Groep uit Landgraaf een nieuwe Hitachi ZX145 W-6 mobiele graafmachine in gebruik genomen. Dit is inmiddels de derde Hitachi op rij in deze klasse.

De Hitachi ZX145W-6 is ter vervanging van de Hitachi ZX145W-3 en weer aangepast voor de uitgebreide toepassingen waar Weng de machine voor in gaat zetten.

Weng Group is gespecialiseerd in bosbouw en onderhoud langs snelwegen van bermen waar de machine dan ook voor wordt ingezet.

Deze Hitachi ZX145W-6 voldoet uiteraard aan de laatste milieueisen en is naast de al zeer complete standaarduitvoering met 2-delige giek voor Weng verder voorzien van dubbele pompschakeling, ANWB aansluiting op de onderwagen , hydrauliekaansluiting op de onderwagen voor groenafvalstofzuiger, in combinatie met een maaifuncti. Natuurlijk is de machine in bedrijfskleur gespoten.

Hitachi Construction Nederland en natuurlijk onze vertegenwoordiger Jeroen Hornman wensen Weng heel veel mooie draaiuren met deze nieuwe aanwinst.

Facebook: https://www.facebook.com/WENG-Group-1616143318637736/

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden