Hitachi Construction Machinery

Nederland

Nieuwe Hitachi rupsgraafmachine voor Aannemingsmaatschappij Markus BV

Eind maart heeft Aannemingsmaatschappij Markus B.V. uit Halfweg een nieuwe Hitachi ZX210LC-6 rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Hitachi ZX210LC-6 is ter vervanging van de Hitachi ZX210LC-5B met verlengde giek die speciaal was aangepast voor werkzaamheden op Het Groene Schip in Amsterdam. Het Groene Schip wordt gemaakt met herbruikbare grond. Grondstromen uit de regio Amsterdam kunnen hierin snel en tegen een aantrekkelijk tarief worden verwerkt. De specifieke werkzaamheden zijn inmiddels afgerond, en vandaar dat Markus weer op zoek was naar een machine die breed inzetbaar moest zijn.

Deze nieuwe ZX210LC-6 is standaard al zeer compleet uitgevoerd, maar natuurlijk had Markus ook nog zijn eigen wensen, zoals een loopbordes rondom, diverse hydraulische functies, LED verlichting, overdruksysteem van FreshFilter, bakken en connector van Beco, standkachel, Topcon GPS systeem en natuurlijk gespoten in de bedrijfskleuren van Markus.

Machinist Mike was dan ook erg blij met zijn nieuwe machine die hij uit handen van onze vertegenwoordiger Martin Visser ontvingen.

Markus is een regionale aannemer met ruim 70 jaar historie en circa 90 medewerkers. Zij zijn actief op het gebied van infra, saneren, slopen, waterbouw en natuurbouw in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Hitachi Construction Nederland wenst fa. Markus en natuurlijk machinist Mike veel mooie draaiuren met deze nieuwe aanwinst

Voor meer informatie: https://www.markusbv.nl/

https://www.linkedin.com/company/markus-b-v-/

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden