Hitachi Construction Machinery

Nederland

Loon- en grondverzetbedrijf Wolken kiest opnieuw voor Hitachi ZX210LC-6

hitachi_wolken_4

Vorig jaar heeft Loon- en grondverzetbedrijf Wolken uit Nieuw-Schoonebeek haar eerste Hitachi in gebruik genomen, dit was een ZX210LC-6.

Deze machine heeft er nu naar volle tevredenheid al bijna 2700 uur op staan! Wat Peter Wolken opvalt is dat de machine door de combinatie van het hydraulisch TRIAS II systeem en de stille Isuzu motor zeer makkelijk en snel te bedienen is met een zeer gunstig brandstofverbruik. Dit alles heeft er toe geleid dat Wolken vorige week haar 2de ZX210LC-6 in ontvangst heeft genomen. Deze al zeer uitgebreide ZX210LC-6 is verder uitgevoerd met overdruksysteem, omschakeling tussen bak- en voetfunctie, centrale smering, loopbordes rondom en Trimble GPS voorbereiding.

Loon- en grondverzetbedrijf Wolken heeft dit jaar hun 50 jarig jubileum gevierd, Wolken is in die jaren uitgegroeid tot een bedrijf die zich veelzijdig inzet in vele verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan grondverzet, agrarisch loonwerk, verreiker verhuur en rijplaten verhuur (Rova Rijplaten). Dit doen ze veelal voor bedrijven, overheden en organisaties. De nieuwe ZX210LC-6 is direct ingezet op een bouwlocatie in het centrum van Emmen.

Hitachi bedankt firma Wolken voor het vertrouwen en wenst machinist Cees Wagenaar veel fijne draaiuren toe op deze prachtige machine.

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden