Hitachi Construction Machinery

Nederland

KB Schroot en Hitachi

Samenwerking KB Schroot en Hitachi

Hitachi Construction Machinery Nederland heeft onlangs een Hitachi ZW310-6 geleverd aan KB Schroot. Dit is niet de eerste Hitachi in de vloot van KB Schroot: er draaien al een ZW95-6 compact wiellader, een ZW310-6 en een grote ZW370 wiellader, en ook een ZX300LC-6 graafmachine. En daar blijft het niet bij! Volgende maand wordt er ook nog een ZX350LC-6 rupsgraafmachine aan de oranje Hitachi vloot toegevoegd.

Deze machine heeft KB Schroot gehuurd via onze Premium Rental optie. Benieuwd naar Premium Rental? Bekijk onze webpagina over deze service!

KB Schroot

KB is een jong bedrijf dat gezamenlijk met OBA en Duferco een schrootterminal geopend heeft in het Amsterdamse havengebied, met de bedoeling om een nieuwe trend te zetten op het gebied van handel en verwerking van oude metalen. Ze pakken dit op een zo milieubewust mogelijke manier aan door zich vooral te richten op de circulaire economie. Hun doelstelling is om de staalverwerkende industrie over een tijdje van nieuw staal te voorzien, en de afvalstukken weer terug te nemen om hier  vervolgens een vergoeding in de vorm van statiegeld voor te bieden.

Op deze manier zorgen ze ervoor dat ze de kwaliteit van het staal goed kunnen sorteren en staal producerende bedrijven opnieuw van een stabiele kwaliteit kunnen voorzien. De productiekosten kunnen hierdoor beduidend worden verlaagd, als ook het verbruik van primaire grondstoffen. In totaal verwerkt KB Group op het moment circa 650 duizend ton aan grondstoffen voor de staalindustrie, waarvan 200 duizend ton aan oude metalen. En die cijfers laten een stijgende tendens zien.

Groei

Om hun groei te faciliteren, breidt KB zich voortdurend uit op het gebied van machines. In hun zoektocht naar een leverancier die een product levert dat aan hun behoeftes voldoet, en daarnaast mee wil denken over oplossingen voor die behoeftes, is de samenwerking tussen Hitachi Construction Machinery Nederland en KB Schroot tot stand gekomen. Een samenwerking waar wij erg trots op zijn!

Hitachi Construction Machinery Nederland wenst KB Schroot veel succes met de nieuwe aanwinsten.

www.kbgroup.nl

Hitachi vertegenwoordiger: Martin Visser, tel. 06-10628104

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden