Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZW180PL-6 afgeleverd aan Van Langen Verhuur

Hitachi wiellader met parallel frame

Op vrijdag 12 juli hebben wij een Hitachi ZW180PL-6 wiellader afgeleverd aan Van Langen Verhuur.

Paul van Langen uit Purmerend wordt samen met zijn wiellader met hijsfunctie ingehuurd door tal van opdrachtgevers. Door de gecombineerde funkties van deze machine kan Paul makkelijk omschakelen voor de verschillende werkzaamheden voor zijn opdrachtgevers.

Op het moment dat de wiellader ingezet gaat worden als hijskraan (13.5 mtr jib), en dus zal werken met een hangende last, dan zal de machine gebruik maken van de lastmomentbewaking en slangbreukbeveiligingssysteem.

Eerste wiellader in Nederland met hijsfunctie

De Hitachi ZW180PL-6 is de eerste machine in Nederland die is voorzien van een funktie die door middel van van een schakelaar de  hydraulische instellingen van de hef en  bakcilinders omzet naar hijsfunktie of grondverzet stand. Hiermee worden de snelheden en de bediening automatisch aangepast naar het gerbruik en toepassing van het parallelframe.
Gebr. Koerts Techniek in Dronten is verantwoordelijk voor de transformatie van de Hitachi grondverzetmachine tot hijskraan conform de normen van NEN-13000 en de opbouw van de lastmomentbeveiliging.

Wij wensen Paul van Langen vele fijne draaiuren met deze toch wel zeer speciale Hitachi ZW180PL-6 wiellader.

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden