Hitachi Construction Machinery

Nederland

Hitachi maakt het leven van klanten eenvoudiger met nieuw hulpmiddel voor monitoring op afstand

 

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) heeft de release aangekondigd van nieuwe software die klanten en hun dealers steunt bij de monitoring op afstand van Hitachi-machines. Als aanvulling op de oplossing voor remote monitoring ConSite® van Hitachi biedt deze nieuwste innovatie, ConSite® Air, de mogelijkheid om op afstand software te updaten en diagnostische gegevens te bekijken.

 

Software-updates kunnen op afstand worden uitgevoerd zonder naar de machine te hoeven komen, op het tijdstip dat de klant het beste uitkomt. De remote toegang tot diagnostische gegevens maakt het mogelijk om op afstand assistentie te verlenen, zodat de machine van overal ter wereld kan worden gemonitord met diagnostische tools van Hitachi. Beide functies dragen bij tot een maximale inzetbaarheid voor grondverzetmachines van Hitachi.

 

ConSite® Air heeft eerder dit jaar met succes proeven doorstaan waaraan twee van de dealers van HCME deelnamen. Het Noorse Nasta en het Duitse Kiesel gaven positieve feedback en benadrukten de tijd die met deze nieuwe technologie kan worden bespaard omdat het niet meer nodig is om hun technici het veld in te sturen. Ook over de gebruiksvriendelijkheid waren zij zeer te spreken, evenals het gemak waarmee problemen met een machine op afstand kunnen worden gemonitord. Nu de proeven zijn afgerond zijn er voor geselecteerde machines software-updates op afstand beschikbaar. Binnenkort zal de functie voor toegang op afstand beschikbaar komen, waarna ConSite® Air zal worden uitgerold naar een bredere selectie aan machines.

 

“Tot nu toe moesten onze dealers fysiek naar de machine komen om deze handelingen te verrichten”, legt Ryo Kurihara, manager solution linkage bij HCME, uit. “ConSite® Air bespaart tijd en geld door het mogelijk te maken om die op afstand uit te voeren, wat het leven van zowel onze dealers als onze klanten vergemakkelijkt en tegelijk een optimale operationele efficiëntie van grondverzetmachines van Hitachi garandeert.”

 

“Deze nieuwste ontwikkeling is opnieuw een goed voorbeeld van de manier waarop Hitachi met de uitdagingen waarvoor klanten worden gesteld rekening houdt bij de ontwikkeling van oplossingen die zorgen voor meer veiligheid, een grotere productiviteit en lagere lifecyclekosten.”

 

 

Over ConSite®

 

ConSite® is een serviceoplossing die op afstand de operationele status van grondverzetmachines van Hitachi monitort, potentiële defecten signaleert en klanten voorziet van datarapporten die helpen de lifecyclekosten te verlagen.

 

Ga voor meer informatie naar www.hitachicm.eu/service/fleet-management/machine-reports-apps.

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden