Hitachi Construction Machinery

Nederland

Hitachi levert ZX140W-6 mobile graafmachine bij Loonbedrijf VanB uit Blokzijl

Half januari heeft Hitachi bij Loonbedrijf VanB uit Blokzijl een zeer complete Hitachi ZX140W-6 mobiele graafmachine met 2-delige boom afgeleverd.

Door goede verhalen van collegabedrijven in de regio over het machines van Hitachi en de service van Hitachi Hoogeveen is Loonbedrijf vanB bij ons bedrijf terecht gekomen.

Hierbij is niet over 1 nacht ijs gegaan. Ze hebben ook nog andere merken bekeken: VanB was in eerste instantie op zoek naar een jonggebruikte kraan. De doorslag om toch voor nieuw te gaan, was o.a. de powertraingarantie van 5 jaar/9000 uur, welke Hitachi aanbod.  Dit geeft de klant een stuk extra zekerheid, dat hij niet voor onverwachte kosten komt te staan. Tot slot gaf een goede demo de bevestiging om deze nieuwe Hitachi ZX140W-6 2P aan te schaffen.

De machine is uitgevoerd met 700/40×22.5 Alliance banden, vanwege de zachte bodemstructuur in de omgeving van Blokzijl. Loonbedrijf vanB verzorgt agrarische werkzaamheden voor boeren in de regio, maar wil haar werkzaamheden wil uitbreiden naar de infra, richting grond-, weg- en waterbouw. Daarom is ook gekozen om de machine uit te rusten met een Engcon draaikantelstuk.

Hitachi wenst Loonbedrijf vanB veel succes met de nieuwe aanwinst en dankt hen voor het vertrouwen.

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden