Hitachi Construction Machinery

Nederland

Hitachi Construction Machinery Nederland heeft een nieuwe directeur!

Na ruim 18 jaar heeft Pieter Weerts besloten te stoppen als directeur van Hitachi Construction Machinery Nederland.
Per 1 april 2020 draagt hij het stokje over aan Gijs van Heertum.

Gijs is sinds oktober 2018 als adjunct directeur in dienst van Hitachi Construction Machinery Nederland. “Sinds zijn indiensttreding is een basis van vertrouwen ontstaan waarbij al  snel duidelijk werd dat Gijs de juiste man is op deze positie voor de toekomst van onze organisatie”, legt Pieter uit.

De kennis en kunde van Pieter Weerts gaat voor Hitachi niet verloren: na 1 april 2020 zal Pieter een rol vervullen als adviseur voor de directie en tevens nadrukkelijk betrokken blijven bij de verdere ontplooiing van de commerciële activiteiten.

“Hitachi is een fantastisch en ambitieus bedrijf, maar toch zijn er nog voldoende mogelijkheden
om onze organisatie en dienstverlening nog verder uit te bouwen”

Behalve een nieuwe directeur zal er voor klanten niet veel veranderen. Gijs van Heertum kijkt naar de kansen in de toekomst en hoopt de relaties met klanten en leveranciers verder te versterken. De vraag naar een goede passende dienstverlening, in een tijd waar onze markt grote stappen maakt in manier van werken, is zeer groot. “Hitachi is een fantastisch en ambitieus bedrijf, maar toch zijn er nog voldoende mogelijkheden om onze organisatie en dienstverlening verder uit te bouwen”, aldus Gijs.

Nieuwe Zaxis -7: innovatief, gegarandeerde prestaties, aantrekkelijke onderhoudspakketten,
kortom betrouwbaarheid en continuïteit voor de toekomst

Hitachi is inmiddels bijna 50 jaar actief in Nederland. Dankzij haar vestigingen in Oosterhout en Hoogeveen en haar complete dienstverlening in samenwerking met haar dealers is Hitachi zeer succesvol. Ondanks de huidige problematiek in Nederland ziet Hitachi nog altijd veel kansen (vertrouwen) voor de nabije toekomst.  Zo presenteert Hitachi dit jaar de nieuwe generatie  Zaxis-7 machines met allerlei innovaties voor gegarandeerde prestaties.  De 3 aantrekkelijke onderhoudspakketten en uitgebreide garanties, maar ook het uitgebreide Premium Rental garanderen de betrouwbaarheid en continuïteit voor uw organisatie in de toekomst!

               

        Pieter Weerts                             Gijs van Heertum

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden