Green Deal Het Nieuwe Draaien lanceert nieuwe website

Nieuwe website

Op 16 november maakte de Green Deal Het Nieuwe Draaien de lancering van de nieuwe website bekend. Deze green deal is een uniek platform voor CO2-reductie door mobiele werktuigen in de bouw & infra, landbouw en groentechniek. Op de informatieve website treft u een scala aan algemene informatie over Het Nieuwe Draaien waaronder doelstellingen en behaalde duurzame resultaten over Het Nieuwe Draaien ter bevordering van CO2-reductie door mobiele werktuigen.

Green Deal Het Nieuwe Draaien

De Green Deal Het Nieuwe Draaien is een samenwerkingsverband waarin 30 partners al meer dan een jaar werken aan CO2-reductie door mobiele werktuigen. Deze nieuwe website geeft inzicht in de afgesproken duurzaamheidsambities van de partners en het biedt platform voor promotie van de behaalde duurzame resultaten door de partners over het afgelopen jaar. Zo zijn er bijvoorbeeld doelgroep specifieke Het Nieuwe Draaien-trainingen ontwikkeld voor grondverzet, landbouw en de groensector ter stimulering van brandstofefficiënt werken met mobiele werktuigen, waarmee machinisten en chauffeurs gemiddeld 5-10% brandstofverbruik kunnen besparen.

Op de website vindt u ook:

  • concrete tips over hoe u Het Nieuwe Draaien kunt toepassen binnen uw bedrijf
  • overzicht van erkende Het Nieuwe Draaien trainers en opleiders
  • de informatie over de aangesloten partners
  • algemene informatie over Het Nieuwe Draaien
  • laatste nieuws over verschoning van mobiele werktuigen, toepassing van alternatieve brandstoffen en trainingen.

Op de nieuwe site is geprobeerd recht te doen aan alles waar de Green Deal Het Nieuwe Draaien voor staat. De website is een project dat nooit klaar is. De komende tijd zullen dan ook nog diverse vernieuwingen en verbeteringen plaatsvinden. U bent van harte uitgenodigd om de site te bekijken op www.greendealhetnieuwedraaien.nl

Interesse in deelname? Aanmelden

De Green Deal Het Nieuwe Draaien kwalificeert als keteninitiatief voor de CO2-prestatieladder. Bent u geïnteresseerd in deelname of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op of direct met het programmabureau.

Contactgegevens:
Hitachi Constr. Machinery Nederland, Henk Diderik, tel. 0162 – 484 310, info@hitachicm.nl
Programmabureau BMWT, Albert Lusseveld, programmamanager, tel. 070 – 79 00 077, a.lusseveld@bmwt.nl

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden