Hitachi Construction Machinery

Nederland

1ste Hitachi wiellader voor de Drentse Recycling Maatschappij!

 

Hitachi ZW150-6 aangeleverd

De Drentse Recycling Maatschappij (DRM) te Emmen heeft eind maart hun eerste Hitachi ZW150-6 in gebruik genomen, uit handen van vertegenwoordiger Dave Kloppenburg. DRM was op zoek naar een grotere machine dan de huidige 10 tonner: met een eigengewicht van bijna 13 ton voldoet de Hitachi volledig aan de wens van DRM.

De Hitachi ZW150-6 is fabriek voorzien van een groot aantal opties, waaronder grofmazige radiateur met een omkeerbare koelfan, centrale smering, syklone filter, ride control, vlakstand, hefafslag en zweefstand.

Extra opties 

In overleg met machinist Jan is de Hitachi daarnaast voorzien van extra opties om de veelzijdigheid aan werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Zo is er naast joystickbesturing ook een kruishendel met een proportionele 3e en 4 hydraulische functie gemonteerd. Op het hefframe zijn multifaster Oilquick koppelingen gemonteerd voor diverse hulpstukken. Verder is de machine voorzien van een  overdrukunit, extra LED verlichting en staat de machine op XLD D2 L5 banden. Omdat de machine ook gebruikt wordt voor onderhoudswerkzaamheden op eigen locatie, is deze voorzien van een lastmomentbeveiliging om deze werkzaamheden veilig uit te voeren.

De Drentse Recycling Maatschappij

DRM is een onderdeel van Twee “R” Recycling Groep met meerdere vestigingen in Noord-Oost Nederland. Op alle vestigingen worden diverse gebruikte steenachtige producten ingezameld. Aan de hand van verschillende processen maken ze van het gebruikte product weer een toepasbaar product. Denk hierbij onder meer aan menggranulaat, betongranulaat, asfaltgranulaat, metselgranulaat, zandgranulaat en overige producten. Bij Twee “R” recycling gelooft men dan ook echt in de circulaire economie. Secundaire grondstoffen worden dan primaire producten.

Wij wensen DRM, en in het bijzonder machinist Jan, veel fijne en veilige draaiuren toe op deze top machine!

 

Hitachi vertegenwoordiger: Dave Kloppenburg, tel. +31 6 51216673

Schrijf u in voor de HiCom Nieuwsbrief

HiCom Nieuwsbrief

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden