Machinistentraining

De eerstvolgende trainingen staan
gepland voor

9 juni 2017
6 oktober 2017
8 december 2017

Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar.

De ontwikkeling van nieuwe technieken in de Hitachi grondverzetmachines staat niet stil.
Machines worden steeds comfortabeler, sneller, sterker en moeten aan strengere milieueisen voldoen. Dit alles wordt gerealiseerd met steeds complexer wordende technieken. De effecten en betrouwbaarheid van deze technieken zijn erg gevoelig voor de wijze waarop ze gebruikt worden.
Om het maximale rendement uit deze technieken te kunnen halen is het belangrijk dat de machinist op de hoogte is van deze technieken.

Hitachi heeft hiervoor een machinistentraining ontwikkeld, waarin de machinist op de hoogte gebracht wordt van de nieuwe technieken, hoe Hitachi met deze technieken voldoet aan de laatste milieueisen en hoe een brandstofbesparing kan worden gerealiseerd.
Daarnaast komt het dagelijks onderhoud aan de orde en worden ook de verschillende werkstanden uitgelegd.
De omgang met brandstof komt aan bod, wat een machinist kan doen om vervuiling te voorkomen en wat Hitachi hieraan doet.
Eveneens is er uitleg over Hitachi’s E-service en ConSite, hulpmiddelen waarmee via de computer de machine gemonitord kan worden.

Tijdens deze training gaan we natuurlijk ook met een Hitachi machine draaien die is voorzien van een aparte brandstofmeter die op een groot display – wat van buiten af te zien is – laat zien wat het daadwerkelijke brandstofverbruik van de machine is. De machinist wordt gevraagd om een bepaalde tijd volgas te draaien en daarna dezelfde tijd in de Eco mode om te kijken wat voor brandstofbesparing kan worden behaald.

De training wordt afgesloten met een evaluatie over de training en de deelnemers krijgen een aandenken aan deze dag mee naar huis.

Met dit programma menen wij de machinist een goed beeld te kunnen geven over de ontwikkelingen in hedendaagse machines en hoe daarmee om te gaan.

De trainingen worden in een ontspannen sfeer gegeven op de fabriek in Amsterdam, maar ook training op locatie behoort tot de mogelijkheden.
Wanneer de training in Amsterdam wordt gevolgd zal dit een dagvullend programma zijn. Tevens zijn er dan meer machines beschikbaar die uitgeprobeerd kunnen worden op ons demoterrein.
Tijdens werkdagen behoort een bezichtiging van de fabriek dan ook tot de mogelijkheden.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

De machinistentraining wordt het gehele jaar door op verschillende data gegeven.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in een machinistentraining op de fabriek in Amsterdam geeft u zich dan op via onderstaand formulier.
Voor machinistentrainingen op locatie kunt u contact opnemen met onze after sales vertegenwoordigers Paul van Dijck (paul.van.dijck@hcme.com) en Roelof Reurink (roelof.reurink@hcme.com). Zij kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn van de machinistentraining op locatie.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de training Het Nieuwe Draaien.

1 Modellen om te vergelijken

close

Download formulier

Download direct