Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZW95-6

This model is
available in:

Betrouwbare prestaties

Uw compacte wiellader van Hitachi werkt betrouwbaar gedurende een lange periode tussen olie- en filterveranderingen. Een service-interval van 500 uur resulteert in minimale downtime en een hoge beschikbaarheid.

We hebben de ZW95-6 ontworpen met een gemakkelijk te openen motorkapje voor snelle toegang tot het motorcompartiment, de dieseltank en het brandstoffilter. U kunt routineonderhoud dus snel uitvoeren om een ​​betrouwbare prestatie te garanderen. De schakelaar voor het loskoppelen van de batterij is nu standaard meegeleverd, wat helpt om elektrische ongelukken tijdens onderhoud te voorkomen en batterijvermogen te behouden tijdens langdurige opslag.

Superieure technologie

Elk onderdeel van uw compacte Hitachi ZW95-6 wiellader is gebouwd om de prestaties te maximaliseren. Het bevat toonaangevende technologie, ontwikkeld om aan uw behoeften te voldoen in de concurrerende bouwsector.

Neem bijvoorbeeld de motor die weinig onderhoud vereist dankzij de onderhoudsvrije dieseloxidatiekatalysator en common-railtechnologie. De state-of-the-art aandrijflijn is een ander voorbeeld. En een optionele HDrive regelt handmatig de toerentalinstelling van de motor met een schakelaar, wat handig is als een hulpstuk zoals een veegmachine of compactorplaat hydraulisch debiet vereist. Ten slotte geven krachtige Z-Kinematica de ZW95-6 een hoge dumptoerental en optimale opbreekkracht. Dit verbetert de prestaties en verhoogt de productiviteit.

Specificaties

  • TypeZW95-6
  • Motorvermogen (kW)55.4 kW
  • Bedrijfsgewicht (t)5 410 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop1.00 – 1.60 m³
  • Graafkracht bak (kN)4 000 daN
  • Statische kantelbelasting, recht (standaard arm) (kg)4 100 kg
  • Statische kantelbelasting, recht (high lift arm) (kg)3 680 kg

Andere producten in Wielladers

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier ZW95-6

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden