Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZW75-6

This model is
available in:

Uitstekende veelzijdigheid

U kunt al onze compacte Hitachi-wielladers gemakkelijk vervoeren tussen locaties op een trailer. De ZW75-6 heeft ook een optionele rijsnelheid van 30 km / u, waardoor hij nog veelzijdiger is.

Geschikt voor een breed scala aan projecten, zoals algemene constructie, recycling en landbouw, de ZW75-6 heeft een aanzienlijke laadhoogte en kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan hulpstukken. U kunt deze snel en eenvoudig aansluiten met behulp van de elektrohydraulisch bediende snelkoppeling, die de efficiëntie en veiligheid verhoogt omdat minder handmatige invoer vereist is.

Kwaliteit gegarandeerd

We testen elke nieuwe compacte wiellader rigoureus om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan uw verwachtingen op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. De ZW75-6 is speciaal ontworpen voor de Europese markt en is gebouwd met hoogwaardige en duurzame componenten.

We hebben ervoor gezorgd dat het gebruiksvriendelijk en comfortabel te bedienen is met gemakkelijke toegang tot de cabine, een 360 ° panoramisch zicht en ergonomisch ontworpen bedieningselementen. Een multifunctioneel display geeft nuttige informatie in één oogopslag. Dit helpt om het onderhoud te vergemakkelijken en zorgt voor de optimale prestaties van uw compacte Hitachi-wiellader.

“De wiellader is gemakkelijk in het gebruik, krachtig en reageert accuraat tijdens het laden, lossen en transporten van materialen.”

Alfred Gunnarsson Baarregaard en Magnus Valthorsson
Eigenaar, Alma Verk

Specificaties

  • TypeZW75-6
  • Motorvermogen (kW)50 kW
  • Bedrijfsgewicht (t)5 050 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.80 – 1.50 m³
  • Graafkracht bak (kN)4 200 daN
  • Statische kantelbelasting, recht (standaard arm) (kg)3 700 kg
  • Statische kantelbelasting, recht (high lift arm) (kg)3 300 kg

Andere producten in Wielladers

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier ZW75-6

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden