Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZW550-6

This model is
available in:

Ultieme betrouwbaarheid

Dankzij onze continue productontwikkeling kunt u het beste van uw Hitachi-bouwmachines eisen. De ZW550-6 wiellader beschikt over robuuste materialen en versterkte componenten, zoals de dubbele Z-stangen, het zware boxframe en de laag gemonteerde hefarmcilinder, om de duurzaamheid te verbeteren.

Het is ook gemakkelijk te onderhouden en zorgt voor betrouwbare prestaties. De deksels openen zich volledig om u gemakkelijke toegang tot de motor te geven en maken het eenvoudiger om belangrijke onderdelen en componenten te inspecteren en te onderhouden.

Uitstekende prestatie

We hebben het nieuwe gamma ZW-6 grote wielladers ontwikkeld met de nadruk op hoge productiviteit, het milieu, bestuurderscomfort en veiligheid. Geluidsniveaus zijn verlaagd voor een stillere prestaties en de cabine biedt 360 ° zichtbaarheid. Voor een soepelere werking heeft de ZW550-6 een betere versnellingswissel dan vorige modellen dankzij de nieuwe proportionele koppelingsklep.

Om de werking en prestaties te verbeteren, wat helpt de productiviteit te verhogen, heeft de ZW550-6 een automatische opstartfunctie en een optioneel joystickbesturingssysteem. De planetaire tandwieloverbrenging is in eigen beheer ontwikkeld en is standaard vergrendeld. Dit verbetert ook de reisprestaties.

Specificaties

  • TypeZW550-6
  • Motorvermogen (kW)382 kW / 512 hp (ISO14396)
  • Bedrijfsgewicht (t)47 060 – 47 780 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop6.2 – 7.0 m3

Andere producten in Wielladers

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden