Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZW370-6

This model is
available in:

Ultieme betrouwbaarheid

Dankzij onze continue productontwikkeling kunt u het beste van uw Hitachi-bouwmachines eisen. De ZW370-6 wiellader beschikt over robuuste materialen en versterkte componenten, zoals de dubbele Z-stangen, het zware boxframe en de laag gemonteerde hefarmcilinder, om de duurzaamheid te verbeteren.

Het is ook gemakkelijk te onderhouden en zorgt voor betrouwbare prestaties. De deksels openen zich volledig om u gemakkelijke toegang tot de motor te geven en maken het eenvoudiger om belangrijke onderdelen en componenten te inspecteren en te onderhouden.


Verlaagd brandstofverbruik

We hebben het nieuwe gamma ZW-6 grote wielladers ontwikkeld met de nadruk op hoge productiviteit, het milieu, bestuurderscomfort en veiligheid. De geluidsniveaus zijn verlaagd voor een stillere prestaties en de cabine biedt 360º zichtbaarheid. Voor een soepelere bediening heeft de ZW370-6 een betere versnellingswissel dan bij eerdere modellen.

Om de productiviteit te verhogen, is de tractiekracht met 31% verhoogd in de standaardmodus (33% in de voedingsmodus) en de automatische opstartfunctie verbetert de prestaties bergopwaarts. Het brandstofverbruik is verminderd door de opnieuw ontworpen assen, die het energieverlies verminderen. De planetaire tandwieloverbrenging (in eigen huis ontwikkeld) met standaard vergrendeling verbetert ook de rijprestaties, wat helpt de productiviteit te verhogen.

Specificaties

  • TypeZW370-6
  • Motorvermogen (kW)290 kW (389HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)33 680 - 34 220 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop4.8 - 5.6 m³

Andere producten in Wielladers

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden