Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZW310-6

This model is
available in:

Krachtig en efficiënt

De ZW310-6 is onze meest populaire wiellader in Europa vanwege de bakinhoud. Het is geschikt voor het laden van vrachtwagens in steengroeven, afvalverwerkingstoepassingen en wegenbouwprojecten. De snelle aan / uit-schakelaar verhoogt het motorvermogen wanneer er meer vermogen direct nodig is of wanneer u omhoog rijdt. Onze ontwerpingenieurs hebben de tractiekracht van dit model met 25% verbeterd om het laden te vergemakkelijken.

In vergelijking met het vorige model werkt de ZW310-6 met een lager brandstofverbruik en lagere bedrijfskosten, wat te danken is aan de lock-up transmissie en Stage IV-compatibele motor. Het geeft ook minder emissies af vanwege het SCR-systeem zonder DPF, dat stikstofoxide uit uitlaatgassen reduceert.

Veilig en betrouwbaar

Onze ZW310-6 biedt 360 ° zichtbaarheid vanuit de cabine, waardoor het een van de veiligste in de industrie is. Het zicht is verbeterd door de gebogen motorkap aan de achterkant en de achteruitkijkcamera. Dit model is ook ongelooflijk duurzaam, dankzij het robuuste frame, de motor, hoogwaardige radiatoren en andere componenten.

Een optioneel joystickbesturingssysteem zorgt voor een soepele bediening en uitzonderlijke regeling van de ZW310-6. Het kan een hoge productiviteit bereiken met moeiteloos sturen.

We hebben de motorkap ontworpen om volledig te openen voor het gemak van technische ondersteuning. Veel componenten zijn gemakkelijk toegankelijk vanaf de grond, waardoor het routine-onderhoud snel kan worden uitgevoerd, wat resulteert in betrouwbare prestaties.

Specificaties

  • TypeZW310-6
  • Motorvermogen (kW)232 kW (ISO14386 net)
  • Bedrijfsgewicht (t)24 140 – 24 590 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop3.2 – 4.5 m³
  • Graafkracht bak (kN)183 – 223 kN
  • Statische kantelbelasting, recht (standaard arm) (kg)19 000 – 19 510 kg
  • Statische kantelbelasting, recht (high lift arm) (kg)16 570 - 17 010 kg

Andere producten in Wielladers

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden