Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZW250-6

This model is
available in:

Productief en efficiënt

We hebben de toonaangevende technologie gebruikt om de ZW250-6 te ontwerpen. Met een Stage IV-compatibele motor en lock-up transmissie werkt het met een hoger brandstofverbruik en lagere bedrijfskosten. U kunt een brandstofbesparing van 6% verwachten bij V-vormige belasting en 5% bij laden en transporteren. Het geeft ook minder emissies vrij dan het vorige model vanwege een selectief systeem voor katalysatorreductie (SCR) zonder roetfilter.

Om de downtime te minimaliseren, heeft deze een enkel batterijcompartiment voor snelle batterijvervanging en volledig openstaande motorafdekkingen voor eenvoudiger onderhoud. U hebt toegang tot vele componenten vanaf het maaiveld, dus dagelijkse controles worden snel uitgevoerd.

Veilig en gebruiksvriendelijk

De ZW250-6 is een van de veiligste wielladers die u kunt bedienen, dankzij het 360 ° zicht vanuit de cabine. We hebben de vorm van de motorkap opnieuw ontworpen, die nu is gebogen om u een beter achteraanzicht te geven.

Hij is ook uiterst comfortabel en gebruiksvriendelijk, dankzij de rijbesturingsfunctie die zorgt voor een soepele rit op alle soorten terrein en een optioneel joystickbesturingssysteem voor moeiteloze bediening. We hebben ook de geluidsisolatie in de cabine verbeterd om het geluidsniveau aanzienlijk te verminderen.

Specificaties

  • TypeZW250-6
  • Motorvermogen (kW)186 kW (249HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)20 460 - 20 920 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop2.8 - 3.8 m³
  • Graafkracht bak (kN)151 -186

Andere producten in Wielladers

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden