Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZW220-7

This model is
available in:

Voel het verschil

Na een dag in de ruime, geheel opnieuw ontworpen cabine zullen machinisten zich eerder fris dan vermoeid voelen en met tevredenheid terugkijken op een productievere werkdag. De ZW220-7 biedt ultiem comfort doordat het geluids- en trillingsniveau tot de laagste op de markt behoren. Er is veel aandacht besteed aan het bedieningsgemak, wat tot uiting komt in een verbeterde stoel met gemonteerde elektrische bedieningshendels, ergonomische multifunctionele hendel, stuur met antislip, 40% grotere en geheel verstelbare armleuning met geïntegreerde besturingseenheid en handig schakelpaneel aan de zijkant. Daarnaast is het Hi-Res scherm nu beter leesbaar.

Machinisten zullen zich zeker voelen in de cabine van de nieuwe ZW220-7, de veiligste machine op de markt dankzij uitstekend zicht rondom en intelligente systemen. Met het Aerial Angle-camerasysteem hebben ze uitstekend zicht van bovenaf over hun werkterrein met een kijkhoek van 270 graden, en ook onder zware omstandigheden kunnen ze vol vertrouwen aan de slag dankzij het full-ledwerklampenpakket. Zodra iets dicht bij de achterkant van de machine komt, worden ze gewaarschuwd door het obstakeldetectiesysteem.

Meer winst, maximale inzetbaarheid

Dankzij de indrukwekkende brandstofzuinigheid, efficiëntie en veelzijdigheid van de ZW220-7 kunnen ondernemers hun omzet vergroten. Dit model is inzetbaar voor een breed scala aan taken, dankzij de drie soorten hefarmen: standaard, high lift en parallel.

Daarnaast biedt de ZW220-7 nog betere prestaties en meer trekkracht dankzij wezenlijke verbeteringen aan het draaimoment van de motor. Het resultaat is dat de bak gemakkelijker kan worden gevuld, de cyclustijden korter zijn en de productiviteit hoger ligt, met minder brandstofverbruik.

Specificaties

  • TypeZW220-7
  • Motorvermogen (kW)157 kW / 210 hp
  • Bedrijfsgewicht (t)18.190 – 19.450 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop2,8 – 10,0 m³

Andere producten in Wielladers

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier ZW220-7

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden