Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZW220-6

This model is
available in:

Efficiënt en veelzijdig

De ZW220-6 is een van onze meest populaire wielladermodellen, vanwege de veelzijdigheid voor een breed scala aan toepassingen, zoals afvalverwerking, infrastructuur, wegenbouw, sneeuwruimen en landbouw. De snelle aan / uit-schakelaar verhoogt het motorvermogen wanneer er meer vermogen direct nodig is of wanneer u omhoog rijdt.

Dit model werkt met een grotere brandstofefficiëntie dan het vorige model tijdens V-vorm laden en laad-en-leg-operaties. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen voor uw bedrijfskosten. De Stage IV-conforme motor vereist geen DPF, waardoor het brandstofverbruik en de onderhoudskosten nog verder dalen.

Uitstekende zichtbaarheid

Onze ZW220-6 biedt 360 ° zichtbaarheid vanuit de cabine, wat het een van de veiligste in de industrie maakt. Het zicht werd verbeterd door ontwerpwijzigingen, zoals de herpositionering van de uitlaatpijp en het luchtinlaatfilter van de motor, en de gebogen motorkap aan de achterkant, evenals de achteruitkijkcamera. Geluidsisolatie in de cabine is ook verbeterd om het geluidsniveau aanzienlijk te verminderen en een stillere werkomgeving te bieden.

Een optioneel joystickbesturingssysteem zorgt voor een soepele bediening en uitzonderlijke regeling van de ZW220-6. Het kan een hoge productiviteit bereiken met moeiteloos sturen.

De standaard functie voor ritcontrole voorkomt dat materiaal uit de bak valt terwijl de wiellader van de weg rijdt en zorgt voor een soepele werking. Op dezelfde manier bewegen de graafarm en de hefarm gelijktijdig voor een soepele graafbewerking en verhoogde productiviteit dankzij de instelbare parallelle tandemfunctie.

Specificaties

  • TypeZW220-6
  • Motorvermogen (kW)149 kW / 200 HP (ISO14396 net)
  • Bedrijfsgewicht (t)17 950 – 18 360 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop2.4 – 3.3 m³
  • Graafkracht bak (kN)146 – 185 kN
  • Statische kantelbelasting, recht (standaard arm) (kg)14 840 – 15 230 kg
  • Statische kantelbelasting, recht (high lift arm) (kg)11 750 – 12 000 kg

Andere producten in Wielladers

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden