Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZW180PL-6

This model is
available in:

Makkelijk te onderhouden

We hebben de ZW180PL-6 ontworpen met verschillende handige onderhoudsfuncties die niet alleen het leven gemakkelijker maken, maar ook besparen op bedrijfskosten. De nieuwe Stage IV-conforme motor vereist bijvoorbeeld geen dieseldeeltjesfilter. Het resultaat is een lager brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten.

Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de motorkap volledig is geopend voor snelle toegang tot componenten vanaf de grond. De accuschakelaar is ook standaard inbegrepen. Beide functies maken onderhoud veiliger en eenvoudiger om betrouwbare prestaties te garanderen.

Uitzonderlijk veelzijdig

De parallelle beweging van de hefarm maakt deze wiellader perfect voor het laden en lossen van materialen met uitgebreide controle. De ZW180PL-6 kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan hulpstukken (inclusief palletvorken), die eenvoudig kunnen worden vervangen met behulp van de standaard hydraulische snelkoppeling. Het is onder andere geschikt voor toepassingen in materiaalbehandeling, infrastructuur, landbouw en afvalbeheer.

De snelle aan / uit-schakelaar verhoogt het motorvermogen wanneer meer vermogen nodig is, en de ride control-functie zorgt voor een vlotte rit op alle terreinen. De vijfversnellingsbak draagt ​​bij aan een lager brandstofverbruik tijdens het reizen. Door de uitlaatdemper en de luchtinlaat te verplaatsen, hebben we het zicht naar achteren verbeterd voor meer veiligheid terwijl u werkt. De achteruitkijkcamera en monitor bieden ook een beter zicht op de werklocatie.

Specificaties

  • Type129 (ISO 14396)
  • Motorvermogen (kW)15,550 – 15,750
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop2.5 - 3.1
  • Graafkracht bak (kN)101 – 120

Andere producten in Wielladers

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden