Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZW180-6

This model is
available in:

Makkelijk te onderhouden

We hebben de ZW180-6 ontworpen met verschillende handige onderhoudsfuncties die niet alleen het leven eenvoudiger maken, maar ook besparen op bedrijfskosten. De nieuwe Stage IV-conforme motor vereist bijvoorbeeld geen dieseldeeltjesfilter. Het resultaat is een lager brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten.

Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de motorkap volledig is geopend voor snelle toegang tot componenten vanaf de grond. De accuschakelaar is ook standaard inbegrepen. Beide functies maken onderhoud veiliger en eenvoudiger om betrouwbare prestaties te garanderen.

Uitzonderlijk veelzijdig

De ZW180-6 is een van onze meest populaire wielladers in Europa vanwege zijn ongelooflijke veelzijdigheid. Het is geschikt voor elke toepassing: afvalverwerking, infrastructuur, wegenbouw, laadtrucks, sneeuwruimen en landbouw.

De snelle aan / uit-schakelaar verhoogt het motorvermogen wanneer meer vermogen nodig is, en de ride control-functie zorgt voor een vlotte rit op alle terreinen. Even soepel is de graafbewerking, dankzij de gelijktijdige beweging van de bak en de hefarm. Door de moffel en de luchtinlaat te verplaatsen, hebben we het zicht naar achteren verbeterd voor meer veiligheid terwijl u werkt.

Specificaties

  • TypeZW180-6
  • Motorvermogen (kW)129 kW (173HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)14 880 - 15 250 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop2.4 - 2.8 m³
  • Graafkracht bak (kN)107 - 126

Andere producten in Wielladers

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden