Hitachi Construction Machinery

Nederland

SCX1000A-3

This model is
available in:

Nederlandse aannemer Gebr. De Koning kocht de SCX1000A-3 om te werken aan betonconstructies, waterwerken en funderingscontracten. Algemeen directeur Leo van Dijk, die verantwoordelijk is voor het machinepark van het bedrijf, zegt: “De flexibiliteit en veelzijdigheid van de nieuwe kraan waren de belangrijkste factoren bij de beslissing om de SCX1000A-3 te kopen.”

Leo vult aan: “De betrouwbaarheid en robuustheid van Sumitomo kranen zijn bekend en daarom zijn ze wereldwijd in trek met hoge restwaarden. Ook het milieu staat hoog in het vaandel, bijvoorbeeld bij het werken aan een ProRail-project wordt de CO2-uitstoot goed gemonitord en is ook het brandstofverbruik een belangrijke factor.”

Krachtig en milieuvriendelijk

De SCX1000A-3 is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te bieden, met een krachtige liervariatie die de flexibiliteit verhoogt. De lieren van 12t en 13.5t-rated line-pull kunnen worden geselecteerd op basis van de vereisten van de taak.

De SCX1000A-3 is ook uitgerust met milieuvriendelijke onderdelen, waaronder een nieuwe Stage V-motor, een eco-lier en stationaire stopfunctie. Deze functies stellen de hijskraan in staat om te voldoen aan de nieuwste emissievoorschriften en te werken met een laag brandstofverbruik.

Gemakkelijk te transporteren

De SCX1000A-3 is ontworpen om gemakkelijk van de ene werklocatie naar de andere te transporteren. De machine kan zonder zijwagens op 3 meter brede trailers worden geladen, waarbij het gewicht van de basismachine is onder de 30t gehouden om de transporteerbaarheid te verbeteren. De rupsen kunnen tot 3.400 mm worden ingetrokken en dan kan de machine compleet op speciale diepladers worden geladen.

Kracht en productiviteit vergroten het vertrouwen

Het doel is om waardevolle bijdragen te leveren op verschillende gebieden over de hele wereld. Om dit te bereiken, creëerde HSC een geheel nieuwe benchmark voor rupskranen.

Het resultaat is krachtige en soepele machine, ondersteund door geavanceerde bediening; zeer efficiënt transport en assemblage; milieuvriendelijk met een grote brandstofbesparing. En natuurlijk staan veiligheid en betrouwbaarheid voorop.

De ideale rupskraan, ontworpen om het vertrouwen te vergroten, is nu beschikbaar.

Specificaties

  • TypeSCX1000A-3 (Stage V)
  • Bedrijfsgewicht (t)104
  • Maximale hijscapacitiet (txm)100 x 3.8
  • Maximale gieklengte (m)60
  • Maximale giek + fly jib (m)51 + 28
  • Maximale trekkracht kabel (kN)215

Andere producten in Hijskranen

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier SCX1000A-3

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden