Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX250LC-6 / ZX250LCN-6

This model is
available in:

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Met een uitgebreid werkbereik zijn Hitachi SLF-graafmachines ontworpen voor grondverzet op bagger-, bankonderhouds- en hellingsafwerkingsprojecten. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren dankzij een laag profiel.

Om aan de eisen van Europese aannemers te voldoen, beschikken ze over hoogwaardige en duurzame componenten die bijdragen aan hun betrouwbaarheid. Het gebruik van onderdelen die gewoonlijk worden aangetroffen in standaard Hitachi-graafmachines, garandeert het hoogste niveau van beschikbaarheid. Dankzij de TRIAS II-technologie worden ook het totale hydraulische verlies en het brandstofverbruik verminderd.

Geavanceerde technologie

Onze SLF-machines bevatten unieke Hitachi-technologie en bieden het hoogste niveau van productiviteit zonder afbreuk te doen aan de efficiëntie. De ZX300LC (N) -6 SLF maakt gebruik van een zescilinder 186kW Stage IV-compatibele motor en heeft het hoogste vermogen in zijn klasse. Een nabehandelingsapparaat vermindert de uitstoot en verlaagt ook het geluidsniveau – een enorm voordeel wanneer u lange diensten gebruikt.

Specificaties

  • Motorvermogen (kW)132
  • Bedrijfsgewicht (t)28,400 – 29,300
  • Maximale gieklengte (m)18,200*
  • Max. graafdiepte (mm)12,760*

Andere producten in Super long front graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden