Hitachi Construction Machinery

Nederland

Speciale toepassingen

Ons uitgebreide assortiment bouwmachines omvat door de fabriek aangepaste graafmachines die voldoen aan de eisen van verschillende specifieke industriële toepassingen. Deze omvatten sloop, materiaalbehandeling, bosbouw, ondergrondse uitgraving en afhelling.

Sloop

Onze sloopmachines zijn net zo betrouwbaar als onze standaard graafmachines en hebben een aantal opties om kracht en duurzaamheid toe te voegen voor het werken in uitdagende omgevingen en verhoogde veiligheid voor u in de cabine. Uitgerust met mono-, twee- of driedelige bomen, kunnen ze oplopen tot 40m.

Materiaalbehandeling

Wat kunt u verwachten van een Hitachi-graafmachine voor materiaalbehandeling, naast de voordelen van een standaardmodel? Een verhoogde cabine voor beter zicht. Een zwaarder contragewicht voor meer stabiliteit. En een reeks hulpstukken en opties om te voldoen aan de eisen van de material handling-industrie.

Clamshell telescopische arm

Sommige van onze middelgrote graafmachines zijn uitgerust met een clamshell telescopische arm voor het verwijderen van grond uit diepten van 30 meter onder de grond. Deze speciale toepassingsmodellen kunnen ook vrachtwagens laden om het materiaal snel van de locatie te transporteren. Dankzij hun verbeterde hydrauliek werken ze soepel en efficiënt, waardoor de productiviteit toeneemt bij complexe en uitdagende stedelijke opgravingsprojecten.

Rechte armfront

Deze middelgrote graafmachines zijn ontworpen voor het uitvoeren van sorteerwerkzaamheden, sloopwerkzaamheden op een laag niveau en taken op een hoger niveau. In vergelijking met onze standaardmodellen bieden ze een aanzienlijke hoogtetoename van het werkbereik met een uitstekende hefcapaciteit. Je kunt verwachten dat ze enorme hoeveelheden materiaal verwerken met snelheid, precisie en efficiëntie.

Bosbouw

Onze gemodificeerde swingarmbanden met korte staart zijn ideaal voor het maken van toegangswegen, maar ook voor knippen, knippen, hakken, slepen, meten en laden. Ze bieden uitstekende stabiliteit, duurzaamheid en uitstekende zichtbaarheid en zijn geschikt voor alle soorten bosbouwwerkzaamheden.

Super long front

Onze superlange graafmachines aan de voorkant reiken verder dan onze standaard graafmachines, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor het baggeren van rivieren en meren, bankonderhoud en hellingsafwerkingswerkzaamheden. Geproduceerd in Europa, voldoen ze aan de eisen van onze Europese klanten. U kunt kiezen uit een breed scala aan modellen – het bereik reikt van negen- tot 50-tons modellen.

Amfibisch

We hebben een amfibische graafmachine ontwikkeld die uitstekende mobiliteit biedt op zacht terrein en moerassen. Beschikbaar voor de Afrikaanse markt, met een speciale onderwagen, brede rupsen, duurzame rolkettingen en holle stalen schoenen om effectief te werken in uitdagende en modderige werkomstandigheden.

Tunneling

De ruimte is beperkt op tunnelingprojecten, dus je hebt een compacte graafmachine nodig met een korte arm en arm die een uitzonderlijke ondergrondse prestaties biedt. We hebben dit model ontwikkeld met een verscheidenheid aan functies die zich richten op productiviteit, duurzaamheid, comfort en veiligheid en eenvoudig onderhoud, zodat u erop kunt vertrouwen om diep te graven voor lange perioden.

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Selecteer een geldig formulier Start your download