Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX95W-7

This model is
available in:

Nieuwe compacte mobiele graafmachine

Als reactie op de groeiende vraag naar veelzijdige machines voor werkzaamheden bij weinig manoeuvreerruimte lanceert Hitachi haar kleinste mobiele graafmachine, de ZX95W-7. Deze compacte, wendbare machine is met zijn indrukwekkende hefvermogen een ideale oplossing voor bouwterreinen in de stad. Zoals alle Hitachi Zaxis-7 mobiele graafmachines is deze nieuwste toevoeging aan de serie speciaal ontworpen om eigenaren en machinisten de controle te geven over hun winstgevendheid, comfort, veiligheid en inzetbaarheid.

Dankzij het compacte formaat en de kleine draaicirkel kan de machine efficiënt en veilig worden ingezet op plekken met weinig ruimte. In het bijzonder in de nabijheid van voetgangers en weggebruikers. De toevoeging van de tweedelige giek maakt de machine, in combinatie met de zwaaiarm, perfect voor ieder werkterrein.

Meer comfort en veiligheid

De cabine is voor machinisten een perfecte werkomgeving aangezien deze bijzonder ruim is en ultiem comfort en kwaliteit biedt. De bediening is comfortabel dankzij de intuïtieve bedieningsinrichting die binnen handbereik ligt en het kleine stuur. De cabine biedt een beter zicht over het bouwterrein, zodat machinist en machine beter beschermd zijn tegen potentiële gevaren. Het zicht wordt nog verder verbeterd door de achteruitkijkcamera.

Stabiliteit wordt geboden doordat het blad zich aan de achterkant van de onderwagen bevindt. Dit kan nog extra worden versterkt met de optionele, onafhankelijk van elkaar werkende, stempels aan de linker- en rechterkant.

Specificaties

  • TypeZX95W-7
  • Motorvermogen (kW)55,4 kW (ISO 14396)
  • Bedrijfsgewicht (t)9.200 – 9.970 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.22 m³

Andere producten in Mobiele graafmachines

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier ZX95W-7

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden