Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX220W-5

This model is
available in:

Verlagen van de total cost of ownership

Betrouwbaar, efficiënt en met een hoge restwaarde, biedt de ZX220W-5 u een relatief lage total cost of ownership. Betrouwbaarheid komt van duurzame componenten zoals de versterkte voorste bevestiging en versterkt onderstel. Het is ook het resultaat van eenvoudige onderhoudsfuncties, die u in staat stellen om dagelijkse controles uit te voeren op grondniveau of vanuit uw stoel in de cabine en voor minimale uitvaltijd.

Efficiëntie verwijst naar ons HIOS III-hydraulisch systeem, dat is ontworpen om u een hogere productiviteit te bieden met minder brandstofverbruik dan bij eerdere modellen. De ZX220W-5 is ook uitgerust met automatische functies voor laag stationair en automatisch uitschakelen, die u ook helpen brandstof te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen.

Verbetering van uw veelzijdigheid

Je hebt de ZX220W-5 nodig om aan verschillende projecten te werken, dus we hebben hem zo veelzijdig mogelijk ontworpen. Het hydraulische systeem, het gereedschapsbeheersysteem en twee hydraulische circuits maken het gemakkelijk om verschillende aanbouwdelen te gebruiken.

U kunt kiezen uit het grootste assortiment banden, afhankelijk van uw locatie en de toepassing. Een tweedelige arm is verkrijgbaar als u in een afgesloten ruimte werkt en een breder onderstel kan worden geselecteerd als u meer stabiliteit wenst. En wanneer u naar het volgende project moet verhuizen, kunt u de ZX220W-5 snel en gemakkelijk bereiken zonder een aanhanger.

Specificaties

  • TypeZX220W-5B
  • Motorvermogen (kW)122 kW (164 HP)
  • Bedrijfsgewicht (t)21 400 - 24 000 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.51 - 1.20 m³
  • Max. graafdiepte (mm)5 260 - 6 310 mm
  • Graafkracht bak (kN)158 kN

Andere producten in Mobiele graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden