Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX160LC-5

ZX190W-6

This model is
available in:

Toonaangevende technologie

Zoals al onze Zaxis-6 mobiele graafmachines, biedt de ZX190W-6 u uitstekende stabiliteit en krachtige rij- en zwaaikrachten. We hebben het ontworpen met meer dan 100 updates, van kleine zegels en O-ringen tot de versterking van de bovenstructuur, giek en het armsysteem en een nieuwe motor met Stage IV-technologie.

We hebben ook de ZX190W-6 uitgerust met ons unieke hydraulische systeem HIOS IV, wat resulteert in 15% brandstofbesparing in de PWR-modus (14% in de ECO-modus). Bovendien geeft de lichtgewicht, split-type motorkap u gemakkelijk toegang en is het gebruiksvriendelijke brandstoffilter eenvoudig te vervangen tijdens routine-onderhoud.

Ongeëvenaarde veelzijdigheid

Veelzijdigheid stond voorop bij het ontwerp van de ZX190W-6. Twee kantelmodi zijn opgenomen in het ondersteuningssysteem voor aanbouwdelen voor het eenvoudig plaatsen van hulpstukken. Negen andere modi kunnen ook op de monitor worden geregistreerd, wat de flexibiliteit verder vergroot. De beproefde power-boost geeft je nu 10% meer capaciteit dan voorgaande modellen.

Om ervoor te zorgen dat uw activiteiten soepel verlopen, hebben we het contragewicht opnieuw ontworpen met LED’s in de achterlichten. Deze bieden uitstekend zicht bij weinig licht en vereisen minder onderhoud. Het zicht vanuit de cabine is uitstekend dankzij de kleine stuurkolom en de monitor in de rechterstijl.

Specificaties

  • TypeZX190W-6
  • Motorvermogen (kW)128.4
  • Bedrijfsgewicht (t)18 600 – 20 500
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.51 – 1.20

Andere producten in Mobiele graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden