Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX160LC-5

ZX170W-6

This model is
available in:

Uitstekende duurzaamheid

Onze mobiele graafmachines hebben dezelfde hoogwaardige techniek als onze rupsmodellen. We hebben de ZX170W-6 ontwikkeld om eenvoudig te werken en te manoeuvreren op verschillende jobsites. Het biedt u een hoge mate van beschikbaarheid en werkt elke keer weer soepel. Om de betrouwbaarheid verder te verbeteren, is het deksel van de bladcilinder nu groter dan bij de vorige modellen en is de cilinderafdekking van de stempel ook versterkt.

Daarnaast hebben we de transmissie-eenheid over de as geïnstalleerd om de schade te verminderen die wordt veroorzaakt door het raken van onverwachte obstakels. Het risico van olielekkage is verminderd door een duurzame verbinding op de hydraulische retourleidingen en O-ringen op het regelventiel en de zwenkmotor die zijn gemaakt van fluor.

Toewijding aan kwaliteit

Dankzij de feedback van klanten hebben we een uitzonderlijk veelzijdige en gebruiksvriendelijke mobiele graafmachine gemaakt. De bovenste structuur van de ZX170W-6 profiteert nu van hoogwaardig afdichtmiddel en akoestische materialen om elke verslechtering door hitte te elimineren. Gemaakt van een zeer duurzame AES-kwaliteit hars, zorgt de console in de cabine voor superieure weersbestendigheid.

Om u de ultieme werkomgeving te bieden, hebben we een volledig verstelbare stoel, een ruime cabine, ergonomische bedieningselementen en een geavanceerd muzieksysteem geïnstalleerd. De cabine wordt ook beschermd door de drukcabine, die is ontworpen om u te beschermen tegen het binnendringen van stof en andere mogelijke gevaren op het werkterrein.

Specificaties

  • TypeZX170W-6
  • Motorvermogen (kW)128.4
  • Bedrijfsgewicht (t)17 300 – 19 100
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.52 – 0.82

Andere producten in Mobiele graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden