Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX150W-7

This model is
available in:

Voel het verschil

De vernieuwde cabine van de Zaxis-7 is de perfecte werkomgeving voor machinisten. Hij is bijzonder ruim en biedt ultiem comfort en kwaliteit, dankzij minder lawaai en verminderde trillingen dan bij de vorige generatie.

De stoel en console bewegen synchroon, zodat machinisten zich aan het eind van de werkdag minder moe voelen. De bediening is gemakkelijk dankzij het nieuwe ergonomische ontwerp van de console en de schakelaars, de goed bereikbare knoppen en voorzieningen zoals cruisecontrol, de automatische transmissie en het optionele ‘ride control’-systeem dat trillingen van het hulpstuk aan de voorkant onderdrukt.

Het goed zichtbare scherm en de joysticks hebben nieuwe functies erbij gekregen en deze uiterst moderne cabine beschikt over een automatische rem, waardoor het werk moeiteloos en aangenaam verloopt.

Meer veiligheid

De cabine biedt een beter zicht over het bouwterrein, zodat machinist en machine beter beschermd zijn tegen potentiële gevaren. Het zicht is verbeterd door de uitzonderlijke kijkhoek van 270 graden van bovenaf met het Aerial Angle-camerasysteem. De machinist heeft op de monitor de keuze uit zes weergaveopties om de directe omgeving van de machine te bekijken. Het zicht door de voorruit van de cabine is ook beter dankzij de slanke stuurkolom (met grotere instelhoek) en het kleinere stuur.

Om machinisten nog zekerder en productiever te laten werken, zelfs in zware omstandigheden, hebben Zaxis-7 mobiele graafmachines nieuwe voorzieningen, zoals LED-werklampen, een ruitenwisser met een groter wisoppervlak en grotere spiegels. En voor nog meer veiligheid bij het rijden op de openbare weg worden de bovenwagen en het hulpstuk aan de voorkant vergrendeld als de machine in de juiste positie staat.

Specificaties

  • TypeZX150W-7
  • Motorvermogen (kW)105 kW (ISO 14396) / 100 kW (ISO 9249)
  • Bedrijfsgewicht (t)15.300 – 17.200 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.19 – 0.66 m³

Andere producten in Mobiele graafmachines

Prijs op aanvraag

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul het contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Contactformulier ZX150W-7

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden