Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX145W‐6

This model is
available in:

Ongelooflijke veelzijdigheid

We hebben de ZX145W-6 kortegolfschuifwielgraafmachine ontworpen om te voldoen aan de vereisten van algemene bouwbedrijven en aannemers. Dankzij de kleine draaicirkel van 1,85 m is het compacte model geschikt voor een breed scala aan werklocaties, vooral waar de ruimte beperkt is. Het is ideaal voor werken in stedelijke gebieden en bij wegenbouw- en onderhoudsprojecten.

De ZX145W-6 is uitgerust met ons unieke HIOS IV-hydraulisch systeem. Dit vermindert de hoeveelheid hydraulische olie die naar de tank wordt teruggevoerd en resulteert in een uitstekende efficiëntie. We hebben de graafmachine op wielen ook voorzien van een krachtige nieuwe motor en hebben de totale rijsnelheid verbeterd.

Geavanceerde technologie

Bij het ontwerpen van de ZX145W-6 wilden we u een machine bieden die de efficiëntie, de verbeterde prestaties en de totale eigendomskosten verlaagde. Met dit in gedachten hebben we de graafmachine op wielen uitgerust met een dieseloxidatiekatalysator (DOC), ureummengbuis, SCR-systeem en geluiddemper, evenals een DPF. Dit helpt om emissies en geluidsniveaus te verminderen.

Daarnaast hebben we een grote multifunctionele LCD-monitor van zeven inch geïntegreerd, die u een breed scala aan nuttige technische informatie biedt. Beschikbaar in maximaal 32 talen, hiermee kunt u de status en instellingen van de machine in één oogopslag bekijken.

Specificaties

  • TypeZX145W‐6
  • Motorvermogen (kW)105 kW (ISO14396)
  • Bedrijfsgewicht (t)15 000 – 17 200 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.19 – 0.66 m³

Andere producten in Mobiele graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden