Hitachi Construction Machinery

Nederland

ZX140W‐6

This model is
available in:

Ultieme betrouwbaarheid

Onze graafmachines op wielen zijn gebouwd op het succes van onze rupsbandkraanmodellen. We hebben de ZX140W-6 ontworpen met meer dan 100 updates, van kleine zegels tot de bovenstructuur, boom en armsysteem. Het geeft je uitstekende stabiliteit, krachtige reis- en zweefkrachten en een indrukwekkende hefcapaciteit.

Zoals alle Zaxis-6 mobiele graafmachines staat de ZX140W-6 bekend om zijn hoge prestaties en beschikbaarheid. Ter ondersteuning van uw routineonderhoudsactiviteiten biedt het eenvoudig toegang tot het motorcompartiment en de hoofdbrandstoffilter op zijn plaats. Dit zorgt ervoor dat er geen stof in het hoofdbrandstofcircuit terechtkomt.

Uitstekende veelzijdigheid

Ideaal voor stedelijke gebieden, de ZX140W-6 kan ook worden gebruikt op wegen en oppervlakken die gemakkelijk worden beschadigd door graafmachines op rupsen. We hebben het contragewicht opnieuw ontworpen en dit heeft nu LED’s in de achterlichten. Deze bieden niet alleen betere zichtbaarheid bij weinig licht, maar vereisen ook minder onderhoud.

Om u maximale flexibiliteit te bieden, heeft de ZX140W-6 standaard twee kantelmodi die u helpen bij het gemakkelijk monteren van bijlagen. Bovendien biedt de graafmachine op wielen uitstekend zicht. Het heeft een kleine stuurkolom en een monitor in de rechterstijl, dus niet om je zicht te belemmeren.

Specificaties

  • TypeZX140W‐6
  • Motorvermogen (kW)105 kW (ISO14396)
  • Bedrijfsgewicht (t)14 600 – 16 900 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0.19 – 0.66 m³

Andere producten in Mobiele graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden
x

Download brochure

Brochure Download
Sending
Start downloaden