ZX85US-5

ZX85USB-6

This model is
available in:

Perfect afgestemd

De ZX85USB-6 is een van de grootste graafmachines in de serie compacte graafmachines van Hitachi en uitgerust met een krachtige Stage V-motor van 42,4 kW en een nafilteringssysteem met roetfilter voor lagere emissies. Deze machine is ideaal voor gebruik bij diverse projecten, zoals verhuur, nutsvoorzieningen, funderingswerkzaamheden, tuinaanleg, sloopwerkzaamheden in gebouwen en bouwprojecten; hij biedt een uitstekende stabiliteit en veel comfort, en is bovendien eenvoudig te onderhouden.

Verbeterde prestaties
Het hoge motorvermogen en het hoge koppel van de hydraulische pomp zorgen voor meer efficiëntie.

Korte draaicirkel
Deze binnendraaier met zwenkboom is ideaal als er weinig ruimte is. Dankzij de optionele tweedelige boom heeft de graafmachine meer bereik.

Uiterst comfortabel
De verwarmde, luchtgeveerde stoel is ideaal voor gebruik in koude klimaten en absorbeert trillingen tijdens de werkzaamheden, zodat de machinist minder snel vermoeid raakt.

Krachtige prestaties

De ZX85USB-6 biedt een hoge productiviteit en een indrukwekkende hefcapaciteit. Daarnaast beschikt deze machine over diverse innovatieve kenmerken die ervoor zorgen dat het brandstofverbruik en de emissies dalen. Het is een betrouwbare machine die productief en efficiënt werkt.

Efficiënte productiviteit
De ZX85USB-6 biedt een hoge productiviteit op het werkterrein, door een krachtige Stage V-motor, korte cyclustijden en een efficiënt hydraulisch systeem. De EGR en het roetfilter verlagen de hoeveelheid NOx en roetdeeltjes, en een common rail-systeem zorgt dat de motor optimaal draait. Dat betekent niet alleen lagere emissies, maar ook een betere brandstofefficiëntie en lagere bedrijfskosten.

Voor de lange duur
De duurzame kenmerken van de ZX85USB-6, zoals de verstevigde bovenwagen, zorgen ervoor dat deze machine betrouwbare prestaties levert, zodat u uw projecten op tijd en binnen het budget kunt afronden.

Lagere brandstofkosten
De ECO-modus en het automatische stationairloopsysteem verlagen het brandstofverbruik en de geluidsniveaus aanzienlijk.

Specificaties

  • TypeZX85USB-6
  • Motorvermogen (kW)42,2 kW
  • Bedrijfsgewicht (t)8.430 - 9.060 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0,13 – 0,33 m³
  • Max. graafdiepte (mm)3.990 – 4.510
  • Graafkracht bak (kN)55 kN

Andere producten in Medium rupsgraafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden