ZX65USB-6

This model is
available in:

Perfect afgestemd

De ZX65USB-6 is de grootste minigraafmachine van Hitachi, maar presteert meer als een middelgroot model dankzij de krachtige Stage V-motor. Deze biedt een uitzonderlijke stabiliteit en zeer hoog comfort, is eenvoudig te onderhouden en geschikt voor gebruik bij uiteenlopende projecten. Dat kan bijvoorbeeld gaan om verhuur, nutsvoorzieningen, funderingswerkzaamheden, tuinaanleg, bouwprojecten en sloopwerkzaamheden in gebouwen.

Uiterst comfortabel
De ruime cabine is voorzien van een brede bestuurdersstoel en een verstelbare armsteun, en is eenvoudig toegankelijk.

Soepele bediening
De bedieningshendel voor de extra functie biedt uitstekende controle over uitrustingsstukken.

Minder uitstoot
Het nafilteringssysteem met roetfilter en de EGR verminderen de hoeveelheid roetdeeltjes en de NOx.

Krachtige prestaties

De ZX65USB-6 zet een nieuwe norm op het werkterrein door een hogere productiviteit, meer efficiëntie en lagere bedrijfskosten. Dankzij de korte draaicirkel past deze machine perfect in kleine ruimten en biedt de machine indrukwekkende prestaties bij diverse projecten.

Efficiënte productiviteit
De ZX65USB-6 biedt een hoge productiviteit op het werkterrein, door een krachtige Stage V-motor, korte cyclustijden en een efficiënt hydraulisch systeem. De EGR en het roetfilter verlagen de hoeveelheid NOx en roetdeeltjes, en een common rail-systeem zorgt dat de motor optimaal draait. Dat betekent niet alleen lagere emissies, maar ook een betere brandstofefficiëntie en lagere bedrijfskosten.

Voor de lange duur
De duurzame kenmerken van de ZX65USB-6 – zoals de hoogwaardige bussen, het stevige frame van het blad en de bescherming van de boomcilinder – zorgen ervoor dat deze machine betrouwbare prestaties levert, zodat u uw projecten op tijd en binnen het budget kunt afronden.

Lagere brandstofkosten
Het geavanceerde energiebesparende systeem combineert de ECO-stand, het automatische  stationairloopsysteem en de constante motortoerentalregeling om het brandstofverbruik aanzienlijk te verlagen. Daarnaast beperkt dit de geluidsniveaus en de emissies van de machine.

Specificaties

  • TypeZX65USB-6
  • Motorvermogen (kW)42,4 kW
  • Bedrijfsgewicht (t)6.140 - 6.290 kg
  • Bakcapaciteit (m³) ISO met kop0,22 - 0,24 m³
  • Max. graafdiepte (mm)3.770 - 4.120 mm
  • Graafkracht bak (kN)41,1 kN

Andere producten in Mini graafmachines

0 Vergelijk modellen

x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden
x

Download brochure

You do not have permission to view this form. Start downloaden